Zobrazeno 1 - 10
of 41
pro vyhledávání: '"Resconi, V.C."'
Autor:
Campo, M.M. a, ⁎, Romero, J.V. a, Guerrero, A. a, Bouzaida, M.D. a, Resconi, V.C. a, Tesniere, G. b, Santolaria, P. c, Olleta, J.L. a
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis September 2024 133
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis October 2016 53:7-12
Publikováno v:
In Animal 2016 10(5):878-891
Autor:
Teixeira, D.L., Resconi, V.C., Campo, M.M., Lama, G.C. Miranda-de la, Olleta, J.L., María, G.A.
Publikováno v:
In Small Ruminant Research September 2015 130:117-121
Autor:
Cortez Passetti, R.A., Resconi, V.C., Çakmakçi, C., Campo, M. del Mar, Kirinus, J.K., Gomes Passetti, L.C., Guerrero, A., Nunes do Prado, I., Sañudo, C.
Publikováno v:
Zaguán. Repositorio Digital de la Universidad de Zaragoza
instname
instname
Visual assessment is regarded as the gold standard to evaluate meat colour shelf-life, but it is costly and time consuming. To address this issue, this paper aims to evaluate the number of consumers and days of display that are necessaries in order t
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::56c5ced76687740f359f335809102dc0
http://zaguan.unizar.es/record/88197
http://zaguan.unizar.es/record/88197
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Resconi, V.C.1 resconi@unizar.es, Campo, M.M.1, Font i Furnols, M.2, Montossi, F.3, Sañudo, C.1
Publikováno v:
Meat Science. Nov2010, Vol. 86 Issue 3, p865-869. 5p.