Zobrazeno 1 - 10
of 231
pro vyhledávání: '"Repič M"'
Autor:
Uenishi, G., Landuyt, A., Yam, J., Saikumar-Lakshmi, P., Guo, T., Kieffer-Kwon, P., Chen, T., Repic, M., Wickham, T., Mueller, K.
Publikováno v:
In Diabetes Research and Clinical Practice March 2023 197 Supplement 1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Vrban, Lucija1 (AUTHOR) lucija.vrban@irb.hr, Vianello, Robert1 (AUTHOR) robert.vianello@irb.hr
Publikováno v:
Pharmaceuticals (14248247). Oct2024, Vol. 17 Issue 10, p1292. 20p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Turinek M; Institute for Organic Farming, Faculty of Agriculture and Life Sciences, University of Maribor, 2211, Hoče, Slovenia.; ŽIPO živinoreja poljedelstvo Lenart d.o.o., 2230, Lenart, Slovenia., Bavec M; Institute for Organic Farming, Faculty of Agriculture and Life Sciences, University of Maribor, 2211, Hoče, Slovenia., Repič M; ŽIPO živinoreja poljedelstvo Lenart d.o.o., 2230, Lenart, Slovenia., Turinek M; Institute for Organic Farming, Faculty of Agriculture and Life Sciences, University of Maribor, 2211, Hoče, Slovenia., Krajnc AU; Department of Botany and Plant Physiology, Faculty of Agriculture and Life Sciences, University of Maribor, 2211, Hoče, Slovenia., Möllers C; Department of Crop Science and Food, University of Göttingen, 37075, Göttingen, Germany., Tres A; Department of Nutrition, Food Science and Gastronomy - XaRTA-INSA, University of Barcelona, 08028, Barcelona, Spain., Bavec F; Institute for Organic Farming, Faculty of Agriculture and Life Sciences, University of Maribor, 2211, Hoče, Slovenia.
Publikováno v:
Journal of the science of food and agriculture [J Sci Food Agric] 2017 Jun; Vol. 97 (8), pp. 2647-2656. Date of Electronic Publication: 2016 Nov 21.
Autor:
Kisovec M; Department of Molecular Biology and Nanobiotechnology, National Institute of Chemistry, Hajdrihova 19, 1000 Ljubljana, Slovenia., Rezelj S; Department of Molecular Biology and Nanobiotechnology, National Institute of Chemistry, Hajdrihova 19, 1000 Ljubljana, Slovenia., Knap P; Department of Molecular Biology and Nanobiotechnology, National Institute of Chemistry, Hajdrihova 19, 1000 Ljubljana, Slovenia., Cajnko MM; Department of Molecular Biology and Nanobiotechnology, National Institute of Chemistry, Hajdrihova 19, 1000 Ljubljana, Slovenia., Caserman S; Department of Molecular Biology and Nanobiotechnology, National Institute of Chemistry, Hajdrihova 19, 1000 Ljubljana, Slovenia., Flašker A; Department of Molecular Biology and Nanobiotechnology, National Institute of Chemistry, Hajdrihova 19, 1000 Ljubljana, Slovenia., Žnidaršič N; Department of Biology, Biotechnical Faculty, University of Ljubljana, Jamnikarjeva 101, 1000 Ljubljana, Slovenia., Repič M; Department of Computational Biochemistry and Drug Design, National Institute of Chemistry, Hajdrihova 19, 1000 Ljubljana, Slovenia., Mavri J; Department of Computational Biochemistry and Drug Design, National Institute of Chemistry, Hajdrihova 19, 1000 Ljubljana, Slovenia., Ruan Y; U1006 Institut National de la Santé et de la Recherche Médicale (INSERM), Université Aix-Marseille, Parc Scientifique et Technologique de Luminy, 163 avenue de Luminy, 13009, Marseille, France., Scheuring S; U1006 Institut National de la Santé et de la Recherche Médicale (INSERM), Université Aix-Marseille, Parc Scientifique et Technologique de Luminy, 163 avenue de Luminy, 13009, Marseille, France., Podobnik M; Department of Molecular Biology and Nanobiotechnology, National Institute of Chemistry, Hajdrihova 19, 1000 Ljubljana, Slovenia., Anderluh G; Department of Molecular Biology and Nanobiotechnology, National Institute of Chemistry, Hajdrihova 19, 1000 Ljubljana, Slovenia.
Publikováno v:
Scientific reports [Sci Rep] 2017 Feb 08; Vol. 7, pp. 42231. Date of Electronic Publication: 2017 Feb 08.