Zobrazeno 1 - 10
of 212
pro vyhledávání: '"Renna, Massimiliano"'
Autor:
Palmitessa, Onofrio Davide, Renna, Massimiliano, De Angelis, Davide, Signore, Angelo, Serio, Francesco, Summo, Carmine, Santamaria, Pietro
Publikováno v:
In Scientia Horticulturae 1 November 2024 337
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
D'Imperio, Massimiliano, Durante, Miriana, Gonnella, Maria, Renna, Massimiliano, Montesano, Francesco Fabiano, Parente, Angelo, Mita, Giovanni, Serio, Francesco
Publikováno v:
In Food Research International May 2022 155
Autor:
Castellino, Maria, Renna, Massimiliano, Leoni, Beniamino, Calasso, Maria, Difonzo, Graziana, Santamaria, Pietro, Gambacorta, Giuseppe, Caponio, Francesco, De Angelis, Maria, Paradiso, Vito Michele
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids October 2020 107
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Testone, Giulio, Sobolev, Anatoly, Gonnella, Maria, Renna, Massimiliano, Mannina, Luisa, Capitani, Donatella, Arnesi, Giuseppe, Biancari, Tiziano, Giannino, Donato
Publikováno v:
In Phytochemistry November 2019 167
Autor:
D'Imperio, Massimiliano, Bonelli, Lucia, Mininni, Carlo, Renna, Massimiliano, Montesano, Francesco Fabiano, Parente, Angelo, Serio, Francesco
Publikováno v:
Journal of the Science of Food & Agriculture; Apr2024, Vol. 104 Issue 6, p3371-3380, 10p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.