Zobrazeno 1 - 10
of 103
pro vyhledávání: '"Renko, R."'
Autor:
Åkerblom, H.K., Eskola, V., Haavisto, H., Hämäläinen, A.-M., Holm C, C., Järvenpää, A.-L., Jokisalo, R., Käär, M.-L., Kaski, U., Komulainen, J., Korpela, P., Lautala, P., Niemi, K., Nuuja, A., Rantanen, P., Renko, R., Renlund, M., Salo, M., Talvitie, T., Uotila, T., Wetterstrand, G., Hyöty, H., Ilonen, J., Klemetti, P., Knip, M., Kulmala, P.K., Paronen, J., Reunanen, A., Saukkonen, T., Savilahti, E., Savola, K., Teramo, K., Vaarala, O., Virtanen, S.M., Hyytinen, Mila, Savilahti, Erkki, Virtanen, Suvi M., Härkönen, Taina, Ilonen, Jorma, Luopajärvi, Kristiina, Uibo, Raivo, Vaarala, Outi, Åkerblom, Hans K., Knip, Mikael
Publikováno v:
In Gastroenterology October 2017 153(4):961-970
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Yuan Y; Research Center of Food Colloids and Delivery of Functionality, College of Food Science and Nutritional Engineering, China Agricultural University, Beijing, 100083, China., Hu Y; Research Center of Food Colloids and Delivery of Functionality, College of Food Science and Nutritional Engineering, China Agricultural University, Beijing, 100083, China., Huang J; Research Center of Food Colloids and Delivery of Functionality, College of Food Science and Nutritional Engineering, China Agricultural University, Beijing, 100083, China., Liu B; Research Center of Food Colloids and Delivery of Functionality, College of Food Science and Nutritional Engineering, China Agricultural University, Beijing, 100083, China., Li X; Research Center of Food Colloids and Delivery of Functionality, College of Food Science and Nutritional Engineering, China Agricultural University, Beijing, 100083, China., Tian J; College of Food Science, National Engineering and Technology of Research Center for Small Berry, Key Laboratory of Healthy Food Nutrition and Innovative Manufacturing, Liaoning Province, Shenyang Agricultural University, Shenyang, Liaoning 110866, China., de Vries R; Laboratory of Physical Chemistry and Soft Matter, Wageningen University and Research, Stippeneng 4, 6708, WE, Wageningen, the Netherlands., Li B; College of Food Science, National Engineering and Technology of Research Center for Small Berry, Key Laboratory of Healthy Food Nutrition and Innovative Manufacturing, Liaoning Province, Shenyang Agricultural University, Shenyang, Liaoning 110866, China. Electronic address: libinsyau@163.com., Li Y; Research Center of Food Colloids and Delivery of Functionality, College of Food Science and Nutritional Engineering, China Agricultural University, Beijing, 100083, China. Electronic address: yuanli@cau.edu.cn.
Publikováno v:
Food chemistry [Food Chem] 2024 Oct 01; Vol. 454, pp. 139682. Date of Electronic Publication: 2024 May 16.
Autor:
Chen C; Laboratory of Physical Chemistry and Soft Matter, Wageningen University and Research, Stippeneng 4, 6708 WE, Wageningen, The Netherlands., Ganar KA; Laboratory of Physical Chemistry and Soft Matter, Wageningen University and Research, Stippeneng 4, 6708 WE, Wageningen, The Netherlands., de Haas RJ; Laboratory of Physical Chemistry and Soft Matter, Wageningen University and Research, Stippeneng 4, 6708 WE, Wageningen, The Netherlands., Jarnot N; Laboratory of Physical Chemistry and Soft Matter, Wageningen University and Research, Stippeneng 4, 6708 WE, Wageningen, The Netherlands., Hogeveen E; Laboratory of Physical Chemistry and Soft Matter, Wageningen University and Research, Stippeneng 4, 6708 WE, Wageningen, The Netherlands., de Vries R; Laboratory of Physical Chemistry and Soft Matter, Wageningen University and Research, Stippeneng 4, 6708 WE, Wageningen, The Netherlands., Deshpande S; Laboratory of Physical Chemistry and Soft Matter, Wageningen University and Research, Stippeneng 4, 6708 WE, Wageningen, The Netherlands. siddharth.deshpande@wur.nl.
Publikováno v:
Communications chemistry [Commun Chem] 2024 Sep 04; Vol. 7 (1), pp. 198. Date of Electronic Publication: 2024 Sep 04.