Zobrazeno 1 - 10
of 51
pro vyhledávání: '"Reniero, R"'
Autor:
Mattila-Sandholm, T. *, Blum, S., Collins, J.K., Crittenden, R., de Vos, W., Dunne, C., Fondén, R., Grenov, G., Isolauri, E., Kiely, B., Marteau, P., Morelli, L., Ouwehand, A., Reniero, R., Saarela, M., Salminen, S., Saxelin, M., Schiffrin, E., Shanahan, F., Vaughan, E., von Wright, A.
Publikováno v:
In Trends in Food Science & Technology December 1999 10(12):393-399
Publikováno v:
In Trends in Food Science & Technology December 1999 10(12):387-392
Autor:
Blum, S *, Reniero, R, Schiffrin, E.J, Crittenden, R, Mattila-Sandholm, T, Ouwehand, A.C, Salminen, S, von Wright, A, Saarela, M, Saxelin, M, Collins, K, Morelli, L
Publikováno v:
In Trends in Food Science & Technology December 1999 10(12):405-410
Autor:
Blum, S., Reniero, R., Crittenden, Ross, Peltonen, K., Ouwehand, A., O'Hallaran, S., O'Mahoney, L., Collins, K., Morelli, L.
Publikováno v:
Blum, S, Reniero, R, Crittenden, R, Peltonen, K, Ouwehand, A, O'Hallaran, S, O'Mahoney, L, Collins, K & Morelli, L 2000, Adhesion of selected Lactobacillus strains to enterocyte-like CaCO-2 cells in vitro : A critical evaluation of the reliability of adhesion assays . in Functional Foods for EU Health in 2000: 4th Workshop Demonstration of the Nutritional Functionality of Probiotic Foods, FAIR CT96-1028 . VTT Technical Research Centre of Finland, Espoo, VTT Symposium, no. 198, pp. 88-89, 4th Workshop Demonstration of the Nutritional Functionality of Probiotic Foods, Rovaniemi, Finland, 25/02/00 .
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=355e65625b88::24c884d8ecd9c4491d46c192aca3b3ca
https://cris.vtt.fi/en/publications/929dffbe-b18f-44d7-8d60-b5097c092221
https://cris.vtt.fi/en/publications/929dffbe-b18f-44d7-8d60-b5097c092221
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.