Zobrazeno 1 - 10
of 212
pro vyhledávání: '"Renger Gernot"'
Publikováno v:
EPJ Web of Conferences, Vol 83, p 02016 (2015)
This study presents quasielastic neutron scattering data of the water-soluble chlorophyll-binding protein (WSCP) and the corresponding buffer solution at room temperature. The contributions of protein and buffer solution to the overall scattering are
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f0f91dbca6374b6e85cdbbe4db4f62e9
Autor:
Renger, Gernot
Publikováno v:
In Journal of Photochemistry & Photobiology, B: Biology 2011 104(1):35-43
Chlorophylls and bacteriochlorophylls, together with carotenoids, serve, noncovalently bound to specific apoproteins, as principal light-harvesting and energy-transforming pigments in photosynthetic organisms. In recent years, enormous progress has b
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::b3eb2dcbcffe2e0005b5a8a30842d580
Autor:
Paschenko, Vladimir Z. *, Gorokhov, Vladimir V., Knox, Peter P., Krasilnikov, Pavel M., Redlin, Harald, Renger, Gernot, Rubin, Andrew B.
Publikováno v:
In Bioelectrochemistry 2003 61(1):73-84
Autor:
Paschenko, Vladimir Z. *, Knox, Peter P., Chamorovsky, Sergey K., Krasilnikov, Pavel M., Mamedov, Mahir D., Semenov, Alexei Yu., Zakharova, Natalya I., Renger, Gernot, Rubin, Andrew B.
Publikováno v:
In Bioelectrochemistry 2001 53(2):233-241
Autor:
Renger, Gernot1 gernot.renger@mailbox.tu-berlin.de
Publikováno v:
Current Science (00113891). 5/25/2010, Vol. 98 Issue 10, p1305-1319. 15p. 6 Diagrams, 1 Graph.
Publikováno v:
European Journal of Biochemistry. 10/15/91, Vol. 201 Issue 2, p515-522. 8p.
Autor:
Renger, Gernot1
Publikováno v:
European Journal of Biochemistry. 1972, Vol. 27 Issue 2, p259-269. 11p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.