Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"Ren Chuanshun"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Cereal Science. 95:103046
In order to improve cake quality, soft wheat was treated with superheated steam (SS) and used to make Madeira cakes, after which the cake batter properties and cake quality were analyzed. Both the cake batter properties and cake quality were signific
Publikováno v:
Starch / Staerke. Nov2013, Vol. 65 Issue 11/12, p923-930. 8p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.