Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"René Wijffels"'
Autor:
Guangyuan Jin, Sjoerd Boeschoten, Jos Hageman, Yang Zhu, René Wijffels, Arjen Rinzema, Yan Xu
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 9, p 1317 (2024)
Solid-state fermentation is widely used in traditional food production, but most of the complex processes involved were designed and are carried out without a scientific basis. Often, mathematical models can be established to describe mass and heat t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/48d176c421504ce99ae79e58a5b40af0
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
José Alberto Herrera Barragán, Giuseppe Olivieri, Iulian Boboescu, Michel Eppink, Rene Wijffels, Antoinette Kazbar
Publikováno v:
Frontiers in Marine Science, Vol 9 (2022)
The biorefinery concept facilitates the extraction of different constituents from seaweed, ensuring full usage of resources and generating few residues through a succession of steps. Innovative and environmentally-friendly extraction techniques, dubb
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/22a3d3a095de4184a67a8f29ebec6dac
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.