Zobrazeno 1 - 10
of 143
pro vyhledávání: '"Ren, YiJie"'
Autor:
Ren, Yijie1 (AUTHOR) 202212050007@nuist.edu.cn, Chen, Binglong2 (AUTHOR) chenbl@cma.gov.cn, Bu, Lingbing1 (AUTHOR) lingbingbu@nuist.edu.cn, Hu, Gen1 (AUTHOR) 202412051907@nuist.edu.cn, Fang, Jingyi1 (AUTHOR) 202383820007@nuist.edu.cn, Liyanage, Pasindu1 (AUTHOR) 202351050002@nuist.edu.cn
Publikováno v:
Remote Sensing. Oct2024, Vol. 16 Issue 19, p3689. 18p.
Autor:
GUO Yinghui, HU Mei, HUO Shengnan, ZHENG Shichao, CHEN Yiwen, WANG Jun, REN Yijie, MENG Jing, CHENG Xianglong, CUI Shenghui
Publikováno v:
Zhongguo shipin weisheng zazhi, Vol 35, Iss 7, Pp 1006-1012 (2023)
ObjectiveTo provide technical support for combating adulteration of plant-derived ingredients, the detection application of non-directional screening of plant-derived ingredients in food was realized.MethodsModified CTAB, SDS, and kit methods w
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7498795c96da4d40b8e03cb7d01022cd
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
ZHAI Qingyan, HUO Shengnan, YAO Xianqi, ZHENG Shichao, WANG Jun, REN Yijie, SUN Xiaohui, DU Dongxu
Publikováno v:
Zhongguo shipin weisheng zazhi, Vol 35, Iss 3, Pp 360-366 (2023)
ObjectiveTo establish a rapid detection method for adulteration of fur animal-derived components in meat products.MethodsThree positive plasmids (fox, raccon dog and mink) for detection were constructed, and their specificity, sensitivity a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/35d4cac0ea5f4fc4a1252f472405a86d
Publikováno v:
In Theriogenology 1 January 2023 195:138-148
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Zhongguo shipin weisheng zazhi, Vol 34, Iss 4, Pp 663-667 (2022)
ObjectiveTo detect the adulteration in milk and dairy products, the method for identification of animal derived components in milk and dairy products was constructed.MethodsThe specific primer probes of cattle, sheep, donkey and buffalo were de
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4af3b00583874a5298806ef1f3ee2df1
Publikováno v:
In Journal of Electroanalytical Chemistry 1 December 2022 926
Publikováno v:
In Journal of Alloys and Compounds 5 May 2022 902
Publikováno v:
In Journal of Alloys and Compounds 5 July 2021 868