Zobrazeno 1 - 10
of 294
pro vyhledávání: '"Remondetto, G.E."'
Publikováno v:
In Food Research International October 2013 53(2):751-757
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids 2010 24(1):81-87
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food Research International 2009 42(1):98-106
Publikováno v:
In Food Research International December 2014 66:514-514
Autor:
Delanne-Cuménal, A.1 (AUTHOR) ameline.delanne@ucalgary.ca, Lainé, E.1 (AUTHOR) emmanuelle.laine@uca.fr, Hoffart, V.2 (AUTHOR) valerie.hoffart@parisdescartes.fr, Verney, V.3 (AUTHOR) pro@vincentverney.fr, Garrait, G.1 (AUTHOR) eric.beyssac@uca.fr, Beyssac, E.1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Pharmaceutics. Feb2024, Vol. 16 Issue 2, p258. 19p.
Autor:
Cho, James Lee1 (AUTHOR) james.cho@selu.edu, Allain, Luc Gaston1 (AUTHOR), Yoshida, Sanichiro1 (AUTHOR) sanichiro.yoshida@selu.edu
Publikováno v:
Materials (1996-1944). Feb2024, Vol. 17 Issue 3, p713. 19p.
Publikováno v:
Food Science & Technology International; Aug2002, Vol. 8 Issue 4, p223, 6p
Publikováno v:
Journal of Food Science (Wiley-Blackwell); Mar2002, Vol. 67 Issue 2, p586-595, 10p
Publikováno v:
Macromol; Dec2024, Vol. 4 Issue 4, p805-842, 38p