Zobrazeno 1 - 10
of 102
pro vyhledávání: '"Release behaviour"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mriganka Shekhar Borah, Ajita Tiwari, Kandi Sridhar, Kairam Narsaiah, Prakash Kumar Nayak, Baskaran Stephen Inbaraj
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 20, p 3823 (2023)
Food by-products and waste are a boundless source of bioactives, nutraceuticals, and naturally occurring substances that are good for human health. In fact, a lot of by-products and wastes are generated by several food businesses. Therefore, waste ma
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/47caf8ea16814d208e1f4dc8e0305434
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
LaRochelle Luc, Burton Declan, Madden Jamie C., Danylchuk Sascha Clark, Cooke Steven J., Danylchuk Andy J
Publikováno v:
Aquatic Living Resources, Vol 36, p 25 (2023)
There is a growing body of research focused on how angled fish respond to catch-and-release (C&R). However, most of those studies do not span a wide range of body sizes for the targeted species. Physical injury and physiological responses to C&R can
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/88fa53aaa73c475baf40e4d12254897b
Publikováno v:
Foods, Vol 11, Iss 22, p 3702 (2022)
Encapsulation is a versatile technique used to protect sensitive bioactive compounds under gastrointestinal conditions. In this study, nanoencapsulation of chlorogenic acid into the apple seed protein matrix was performed using the green technique ul
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a779bb4dedc54e238e839b590377b3f2
Publikováno v:
Foods, Vol 11, Iss 10, p 1493 (2022)
In this study, the nanoencapsulation of catechin into the β-glucan matrix from oats [O-Glu (C)] and barley [B-Glu (C)] was performed using the coupled approach of ultrasonication and wet milling. The nanoencapsulated catechin was characterised by pa
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/53f2ea33e9d64a2d9384d6f518a10bf5
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.