Zobrazeno 1 - 10
of 28 630
pro vyhledávání: '"Relative validity"'
Autor:
Yerbury, Luke W., Campello, Ricardo J. G. B., Livingston Jr, G. C., Goldsworthy, Mark, O'Neil, Lachlan
Relative Validity Indices (RVIs) such as the Silhouette Width Criterion, Calinski-Harabasz and Davie's Bouldin indices are the most popular tools for evaluating and optimising applications of clustering. Their ability to rank collections of candidate
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/2404.10351
Autor:
Drapeau, Vicky1,2,3 (AUTHOR) vicky.drapeau@kin.ulaval.ca, Laramée, Catherine2 (AUTHOR), Lafreniere, Jacynthe4 (AUTHOR), Trottier, Christiane1 (AUTHOR), Brochu, Charlotte1,2,3 (AUTHOR), Robitaille, Julie2,4 (AUTHOR), Lamarche, Benoît2,4 (AUTHOR), Lemieux, Simone2,4 (AUTHOR)
Publikováno v:
Nutrition Journal. 6/21/2024, Vol. 23 Issue 1, p1-10. 10p.
Publikováno v:
International Journal of Behavioral Nutrition and Physical Activity, Vol 21, Iss 1, Pp 1-13 (2024)
Abstract Background Dietary assessment methods have limitations in capturing real-time eating behaviour accurately. Equipped with automated dietary-data-collection capabilities, the “intelligent ordering system” (IOS) has potential applicability
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/beca58f2b40a4c67a61c62674806d34f
Autor:
Vicky Drapeau, Catherine Laramée, Jacynthe Lafreniere, Christiane Trottier, Charlotte Brochu, Julie Robitaille, Benoît Lamarche, Simone Lemieux
Publikováno v:
Nutrition Journal, Vol 23, Iss 1, Pp 1-10 (2024)
Abstract Background Healthy eating habits at a young age are crucial to support growth and development and good general health. In this context, monitoring youth dietary intakes adequately with valid tools is important to develop efficient interventi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/25204dea87c349b68a7b8d02284c613c
Autor:
Zhang, Yimeng1, Gu, Dantong2, Luo, Mengyun3,4, Liu, Shaojie1,5, Peng, Hong1, Jia, Yingnan1,6 jyn@fudan.edu.cn
Publikováno v:
International Journal of Behavioral Nutrition & Physical Activity. 7/4/2024, Vol. 21 Issue 1, p1-13. 13p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Buso, Marion EC, Boshuizen, Hendriek C, Naomi, Novita D, Maho, Walid, Diepeveen-de Bruin, Marlies, Balvers, Michiel GJ, de Vries, Jeanne HM, Harrold, Joanne A, Halford, Jason CG, Raben, Anne, Feskens, Edith JM, Brouwer-Brolsma, Elske M
Publikováno v:
In The American Journal of Clinical Nutrition February 2024 119(2):546-559
Autor:
Cacau, Leandro Teixeira1,2,3 lcacau@usp.br, Hanley-Cook, Giles T.4, Huybrechts, Inge5, De Henauw, Stefaan3, Kersting, Mathilde6, Gonzalez-Gross, Marcela7,8, Gottrand, Frederic9, Ferrari, Marika10, Nova, Esther11, Castillo, Manuel J.12, Molnár, Dénes13, Widhalm, Kurt14, Androutsos, Odysseas15,16, Manios, Yannis15,17, Stehle, Peter18, Lachat, Carl4, Marchioni, Dirce Maria2, Moreno, Luis A.1,7,19,20
Publikováno v:
European Journal of Nutrition. Sep2023, Vol. 62 Issue 6, p2527-2539. 13p. 4 Charts, 2 Graphs.