Knihovna AV ČR, v. v. i.
Odhlásit
Přihlášení
Jazyk
English
Čeština
Instituce
Knihovna AV ČR
Souborný katalog AV ČR
Archeologický ústav Brno
Archeologický ústav Praha
Astronomický ústav
Biofyzikální ústav
Botanický ústav
Etnologický ústav
Filosofický ústav
Fyzikální ústav
Fyziologický ústav
Geofyzikální ústav
Geologický ústav
Historický ústav
Masarykův ústav
Matematický ústav
Orientální ústav
Psychologický ústav
Slovanský ústav
Sociologický ústav
Ústav analytické chemie
Ústav anorganické chemie
Ústav pro českou literaturu
Ústav dějin umění
Ústav fyziky atmosféry
Ústav fotoniky a elektroniky
Ústav fyzikální chemie J. H.
Ústav fyziky materiálů
Ústav geoniky
Ústav pro hydrodynamiku
Ústav chemických procesů
Ústav informatiky
Ústav pro jazyk český
Ústav jaderné fyziky
Ústav makromolekulární chemie
Ústav pro soudobé dějiny
Ústav přístrojové techniky
Ústav státu a práva
Ústav struktury a mechaniky hornin
Ústav teoretické a aplikované mechaniky
Ústav teorie informace a automatizace
Ústav výzkumu globální změny
Knihovna bude uzavřena od 23. 12. 2024 do 3. 1. 2025.
×
Všechna pole
Název
Autor
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Zahrnout EIZ
Zachovat současné nastavení filtrů
EXPAND:"fulltext"
Domovská stránka
Vyhledávání: "Reita, G."
Navrhnout nákup titulu
Zobrazeno
1
-
10
of
17
pro vyhledávání:
'"Reita, G."'
Řazení
od nejnovějšího
Podle data vzestupně
podle relevance
Vybrat vše | Vybrané výsledky:
Poslat e-mailem
Exportovat
Vytisknout
Vybrat výsledek číslo 1
1
Effect of post-harvest fruit conditioning of two different plum cultivars: first results on qualitative traits evolution
Autor:
Girgenti, Vincenzo
,
Impallari, F. M.
,
Monte, M.
,
Giuggioli, NICOLE ROBERTA
,
Reita, G.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______970::c74f3d2715a3d8c8ebbbbb437ff6f5f8
http://hdl.handle.net/2318/100519
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 2
2
Sagra della fragola di Peveragno
Autor:
Bounous, Giancarlo
,
Reita, G.
,
Faedi, W.
,
Turci, P.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______970::a07b2f0eb7b2ce31e69c07574492a81a
http://hdl.handle.net/2318/150090
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 3
3
Valutazione dell’effetto della defogliazione controllata sulle caratteristiche quali-quantitative dei frutti in impianti adulti di actinidia cv Hayward
Autor:
Peano, Cristiana
,
Giuggioli, Nicole Roberta
,
Reita, G.
,
Dutto, C.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______970::b278da787724f68c3b863c2deac9179b
http://hdl.handle.net/2318/53792
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 4
4
Analisi delle caratteristiche qualitative dei frutti delle cultivar Hort16A (Zesprigold®) e Hayward con metodi non distruttivi
Autor:
Reita, G.
,
Peano, Cristiana
,
Ristagno, A.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______970::6493376cbce0b31b2647b5147e48c1f8
http://hdl.handle.net/2318/53929
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 5
5
Verifica del comportamento vegetativo di piante di actinidia (cv Hayward) dopo defogliazione controllata
Autor:
Peano, Cristiana
,
Reita, G.
,
Dutto, C.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______970::fb5aee43ef5cfdfae9025ecf58f0ac54
http://hdl.handle.net/2318/53877
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 6
6
La fase post-raccolta comincia con la determinazione dei parametri di qualità
Autor:
Peano, Cristiana
,
Reita, G.
,
Giuggioli, NICOLE ROBERTA
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______970::005c11e33d8f07a4de8e1339ce543904
http://hdl.handle.net/2318/22631
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 7
7
Valutazione del grado di maturazione delle mele (Golden Delicious) attraverso analisi UV-Vis
Autor:
Ceccarelli, R
,
Venturello, A
,
Peano, Cristiana
,
Reita, G
,
Geobaldo, F.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::2779372179e7e502d23de3a8f097d119
http://hdl.handle.net/11583/1854978
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 8
8
Diffuse Reflectance UV-Vis spectroscopy in food analysis and quality assessment
Autor:
Ceccarelli, Raffaela
,
Venturello, Alberto
,
Peano, C.
,
Reita, G.
,
Garrone, E.
,
Geobaldo, Francesco
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2153::f21c65ae091210af5efddde757b18536
http://hdl.handle.net/11583/1849624
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 9
9
Measure of maturity indices the different variety of peach and nectarine using VIS-NIR spectroscopy techniques
Autor:
Reita, G
,
Giuggioli, NICOLE ROBERTA
,
Peano, Cristiana
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______970::7a98900bf097a89332a03671326c54dc
http://hdl.handle.net/2318/24310
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 10
10
New methodology destructive and non destructive for measure firmness of fruit
Autor:
Peano, Cristiana
,
Reita, G
,
Giuggioli, NICOLE ROBERTA
,
Spimpolo, T.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______970::f715062a05a84bb795719f544c23bb95
http://hdl.handle.net/2318/24277
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat vše | Vybrané výsledky:
Poslat e-mailem
Exportovat
Vytisknout
1
2
Další »
[2]
Vyhledávací nástroje:
RSS
Poslat e-mailem
Upřesnit hledání
Omezení vyhledávání
Plný text
Recenzováno
Digitální knihovna AV ČR
Zdroje
Pouze tištěné dokumenty
Zahrnout EIZ
Typ dokumentu
2
Knihy
2
Konferenční materiály
1
Akademické články
Předmět
3
quality
2
destructive
2
non-destructive
2
spectra
2
wavelength
1
brix value
1
calibration model
1
chemometrics
1
identification
1
modified atmosphere
1
near infrared (nir) spectroscopy
1
nectarine
1
non-destructive techniques
1
plums
1
post harvest
1
shelf life
1
simca
1
variety
Vydavatel
2
international society for horticultural science
1
il sole 24 ore edagricole:via goito 13, i 40139 bologna italy:011 39 051 6575891, email: abbona@gce.it, fax: 011 39 051 6575900
1
ishs
Publikováno v
2
acta horticulturae
1
journal of near infrared spectroscopy
1
proceedings of the sixth international peach symposium
Zdroj
14
OpenAIRE
3
Scopus®
Rok vydání
Od:
do:
×
načítá se......