Zobrazeno 1 - 10
of 55
pro vyhledávání: '"Reinwald, Susan"'
Publikováno v:
In The Journal of Nutrition December 2010 140(12):2335S-2343S
Autor:
Reinwald, Susan, Weaver, Connie M. *
Publikováno v:
In The Journal of Nutrition December 2010 140(12):2312S-2317S
Publikováno v:
In The Journal of Nutritional Biochemistry 2005 16(8):479-488
Publikováno v:
In The American Journal of Clinical Nutrition June 2004 79(6):1175S-1185S
Publikováno v:
In The Journal of Nutrition February 2004 134(2):388-394
Autor:
Reinwald, Susan1,2 sureinwa@iupui.edu, Mayer, Loretta P.3, Hoyer, Patricia B.4, Turner, Charles H.5, Barnes, Stephen6, Weaver, Connie M.1
Publikováno v:
Journal of Osteoporosis. 2010, p1-14. 14p. 2 Diagrams, 3 Charts, 6 Graphs.
Autor:
Reinwald, Susan, Weaver, Connie M.
Soybeans are a good source of bone-healthy nutrients. Epidemiological studies in Asia evaluating diets containing traditional whole soy foods show a positive association with bone mineral density and fracture protection. Smaller scale intervention st
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=pmid________::551035821303f0a1197e9f183cd00793
https://europepmc.org/articles/PMC2981009/
https://europepmc.org/articles/PMC2981009/
Reduced bone toughness, the energy absorption capacity of the tissue, has been consistently documented in vertebrae of animals treated with a wide range of bisphosphonate doses. Data regarding toughness changes in the rib are conflicting, with one re
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=pmid________::944f53f37f3ee351c898de4d0cb280bb
https://europepmc.org/articles/PMC2698704/
https://europepmc.org/articles/PMC2698704/
Publikováno v:
In Advances in Food and Nutrition Research 2008 54:219-346
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.