Zobrazeno 1 - 10
of 180
pro vyhledávání: '"Reinhard, Lieberei"'
Autor:
Petra Schwarz
Publikováno v:
Journal of Applied Botany and Food Quality, Vol 93, Pp 276-279 (2020)
Ausstellungen universitärer Museen verkörpern eine wissenschaft-lich-kuratorische Transferleistung, die mehr ist als ein „Übersetzen“ oder „Vereinfachen“ akademischen Wissens. Reinhard Lieberei hat das Loki Schmidt Haus, das Museum für Nu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a977f6900ca54b5d8c17a2a8ae55b1d5
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Dirk Selmar
Publikováno v:
Journal of Applied Botany and Food Quality, Vol 92 (2019)
On March 5th, 2019 Professor Reinhard Lieberei, one of the leading scientists in the field of Applied Botany, passed away in Gorleben, Germany, at the age of 70. As former president of the German Society of Applied Botany (1996-2005), he has made man
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8ec6ef5967a74ab1b2e66789591cf60e
Autor:
Dirk Selmar
Publikováno v:
Journal of Applied Botany and Food Quality, Vol 93, Pp 244-244 (2020)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d0cc067f6e7541569df018a3897ae1ce
Autor:
Bayer, Clemens
xxx
Der Palmengarten, Bd. 72 Nr. 2 (2008)
Der Palmengarten, Bd. 72 Nr. 2 (2008)
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::1765caff2d2cd506436537ae5d7a677d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Nicolas Niemenak, Victor Jos Eyamo Evina, Astride Stéphanie Djabou Mouafi, Audrey Germaine Tchouatcheu Ngouambe, Clemens Bernhardt, Reinhard Lieberei, Bernward Bisping
Publikováno v:
Journal of Applied Botany and Food Quality, Vol 93, Pp 321-329 (2021)
This study investigated the profile of cacao beans from the local Cameroonian Trinitario (SNK) and Forastero (TIKO) in terms of aroma precursors (amino acids and reducing sugars) through fermentation-like incubations. Treatments consisted of incubati
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/892ef4053ce34f4e8d15757c89762fe6
Autor:
Claudia Bahmann, Thomas Rinas, Nicolas Niemenak, Elsa Hegmann, David Seigler, Bernward Bisping, Reinhard Lieberei
Publikováno v:
Journal of Applied Botany and Food Quality, Vol 93, Pp 313-320 (2021)
Because the testa of Theobroma cacao L. is a physical barrier for mass transfer of water and nutrients during germination, as well as in the fermentation process, analysis of the testa is necessary to understand these processes. This research deals w
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/151c56b3111b4e54af2ab7fd207f141c
Publikováno v:
Journal of Applied Botany and Food Quality, Vol 93, Pp 266-275 (2020)
More than 1000 different cacao varieties are described. Only few are considered as fine or flavour cocoas, meaning they have the potential to develop special flavour characteristics after appropriate fermenta-tion and drying. It is assumed that aroma
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e7f63a7536b54a46ac81763b2abe2c47