Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Rehydrated quality"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal of Food Studies, Vol 9, Iss 1 (2020)
Fermented fish dip is a popular condiment in Thailand and the Lao People’s Democratic Republic. Thai fermented fish dip (TFFD), can be dried to increase its shelf life and ease of transportation. Dried TFFD can be rehydrated to return the powder to
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f568ead53f96407b840d4e3a613974a6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal of Food Science & Technology; Feb2005, Vol. 40 Issue 2, p119-132, 14p
Autor:
Nilsen, Heidi, author, Sivertsen, Agnar, author, Joensen, Sjurdur, author, Bjørkevoll, Ingebrigt, author, Heia, Karsten, author
Publikováno v:
Seafood research from fish to dish: Quality, safety and processing of wild and farmed fish. :509-517
Publikováno v:
International Journal of Food Engineering; Aug2015, Vol. 11 Issue 4, p573-578, 6p
Autor:
Deanna Delong
When you dry food, you're saving everything: energy, nutrients, money, and, best of all, taste. This step-by-step guide to drying all kinds of fruits, vegetables, and nuts is also the most comprehensive reference available for methods of drying and h
In this book, scientists from various disciplines address the advances in seafood research with respect to quality, safety, consumer's demands and processing of wild and farmed fish. The nutritional properties of marine lipids and lipid oxidation fro