Zobrazeno 1 - 10
of 155
pro vyhledávání: '"Reference substance"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Amanda Thomas Barden, Rita Elena de Abreu Engel, Sarah Chagas Campanharo, Nadia Maria Volpato, Elfrides Eva Scherman Schapoval
Publikováno v:
Drug Analytical Research, Vol 1, Iss 2, Pp 30-37 (2017)
Linagliptin (LGT) is a member of the class of gliptins that inhibit the enzyme dipeptidyl-peptidase-4. They are used to reduce glucose blood levels in patients with type 2 Diabetes mellitus. Due to its recent development and launching on the market,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fa44a70f43984e7490bc7aaa5c937108
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 26, Iss , Pp 48-56 (2016)
Platycodi Radix, the root of Platycodon grandiflorum A. De Candolle, is a widely used functional food in East Asia. Reference standard extract, a mixture of marker compounds, is used as a reference substance to quantify platycosides from Platycodi Ra
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4e9b8c081bb34f70929e38060dad7d75
Publikováno v:
Pharmeuropa bio & scientific notes. 2022:55-86
Progress towards standardisation of allergen products has been made in recent years. Nevertheless, no standardised test method to quantify the allergen content of grass pollen allergen products is available at present. One aim of the BSP090 project w
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Egorov Vladimir, Svetlana N. Sytova, Yauheni Shauchenka, Alexander Kolesnov, Lidia Sobolenko, Anton N. Kavalenka, Siarhei V. Charapitsa, Sergey M. Leschev, Natalia Zayats, Sergey Vetokhin, Nikolai Kostyuk, Sergey Tsimbalaev
Publikováno v:
Food Analytical Methods. 14:2088-2100
The article presents the results of collaborative study of the method for gas chromatographic determination of alcoholic fermentation volatile by-products (acetaldehyde, methanol, methyl acetate, ethyl acetate, propan-2-ol, propan-1-ol, 2-methylpropa
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.