Zobrazeno 1 - 10
of 81 169
pro vyhledávání: '"Reference strains"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Barnabé, Christian, Brenière, Simone Frédérique, Santillán-Guayasamín, Soledad, Douzery, Emmanuel J.P., Waleckx, Etienne
Publikováno v:
In Infection, Genetics and Evolution November 2023 115
Autor:
Ilaria Lebano, Fabio Fracchetti, Mario Li Vigni, Juan Fernando Mejia, Giovanna Felis, Silvia Lampis
Publikováno v:
Scientific Reports, Vol 14, Iss 1, Pp 1-14 (2024)
Abstract Accurate identification and typing of microbes are crucial steps in gaining an awareness of the biological heterogeneity and reliability of microbial material within any proprietary or public collection. Paenibacillus polymyxa is a bacterial
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ba2f99eb451f4383be0c5312e4c2eeb0
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.