Zobrazeno 1 - 10
of 50
pro vyhledávání: '"Reeves, Andrew R."'
Autor:
Killion, Elizabeth A., Reeves, Andrew R., El Azzouny, Mahmoud A., Yan, Qing-Wu, Surujon, Defne, Griffin, John D., Bowman, Thomas A., Wang, Chunyan, Matthan, Nirupa R., Klett, Eric L., Kong, Dong, Newman, John W., Han, Xianlin, Lee, Mi-Jeong, Coleman, Rosalind A., Greenberg, Andrew S.
Publikováno v:
In Molecular Metabolism March 2018 9:43-56
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Reeves, Andrew R., Brikun, Igor A., Cernota, William H., Leach, Benjamin I., Gonzalez, Melissa C., Mark Weber, J.
Publikováno v:
In Metabolic Engineering 2007 9(3):293-303
Publikováno v:
In Metabolic Engineering October 2004 6(4):300-312
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Reeves, Andrew R.1, Brikun, Igor A.1, Cernota, William H.1, Leach, Benjamin I.1, Gonzalez, Melissa C.1, Weber, J. Mark1 mark.weber@fermalogic.com
Publikováno v:
Journal of Industrial Microbiology & Biotechnology. Jul2006, Vol. 33 Issue 7, p600-609. 10p. 2 Diagrams, 1 Chart, 5 Graphs.
Autor:
Brikun, Igor A.1, Reeves, Andrew R.1, Cernota, William H.1, Luu, Minh B.2, Weber, J. Mark1 mark.weber@fermalogic.com
Publikováno v:
Journal of Industrial Microbiology & Biotechnology. Aug2004, Vol. 31 Issue 7, p335-344. 10p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Reeves, Andrew R., Seshadri, Ramya, Brikun, Igor A., Cernota, William H., Gonzalez, Melissa C., Weber, J. Mark
Isoflavone glucosides are valuable nutraceutical compounds and are present in commercial fermentations, such as the erythromycin fermentation, as constituents of the soy flour in the growth medium. The purpose of this study was to develop a method fo
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=pmid________::015674e250f9369b0650391c2419f444
https://europepmc.org/articles/PMC2592926/
https://europepmc.org/articles/PMC2592926/