Zobrazeno 1 - 10
of 13
pro vyhledávání: '"Reeder SK"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of the American Dietetic Association [J Am Diet Assoc] 1980 Nov; Vol. 77 (5), pp. 567-9.
Autor:
Reeder SK
Publikováno v:
Journal - Association of Official Analytical Chemists [J Assoc Off Anal Chem] 1975 Sep; Vol. 58 (5), pp. 1013-4.
Publikováno v:
The Journal of organic chemistry [J Org Chem] 1974 Nov 14; Vol. 39 (23), pp. 3392-8.
Publikováno v:
The Journal of organic chemistry [J Org Chem] 1976 Dec 24; Vol. 41 (26), pp. 4078-81.
Publikováno v:
Journal - Association of Official Analytical Chemists [J Assoc Off Anal Chem] 1975 May; Vol. 58 (3), pp. 595-8.
Autor:
Reeder SK
Publikováno v:
Journal - Association of Official Analytical Chemists [J Assoc Off Anal Chem] 1976 Jan; Vol. 59 (1), pp. 162-4.
Autor:
Chudnovskiy, Rostislav1, Thompson, Airlia1, Tharp, Kevin1, Hellerstein, Marc1, Napoli, Joseph L.1 jna@berkeley.edu, Stahl, Andreas1 astahl@berkeley.edu
Publikováno v:
PLoS ONE. Oct2014, Vol. 9 Issue 10, p1-11. 11p.
Autor:
Qian, Michael, Reineccius, Gary
Publikováno v:
Flavour & Fragrance Journal; May2003, Vol. 18 Issue 3, p252-259, 8p
Autor:
Ramón Aparicio, John Harwood
The Handbook of Olive Oil presents an up-to-date view of all aspects of olive oil. It is written from an inter-disciplinary point of view and will be of use in research and development as well as in routine laboratory and process operations. This sec