Zobrazeno 1 - 10
of 4 144
pro vyhledávání: '"Reduction diet"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Xiang, Ling1 (AUTHOR), Xiao, Yi2 (AUTHOR) 1414054626@qq.com, Xu, Zhiquan2 (AUTHOR), Luo, Haoyun2 (AUTHOR), Ren, Xiaorui2 (AUTHOR), Wei, Qi2 (AUTHOR), Zhu, Zhiyong2 (AUTHOR), Jiang, Yahui2 (AUTHOR), Tang, Yunhao2 (AUTHOR), He, Hongmei2 (AUTHOR), Zhou, Zhihang3 (AUTHOR), Gu, Haitao2 (AUTHOR), Wang, Yaxu2 (AUTHOR) 300897@hospital.cqmu.edu.cn, Peng, Linglong2 (AUTHOR) penglinglong_cqmu@cqmu.edu.cn
Publikováno v:
Journal of Translational Medicine. 10/2/2023, Vol. 21 Issue 1, p1-12. 12p.
Autor:
Ling Xiang, Yi Xiao, Zhiquan Xu, Haoyun Luo, Xiaorui Ren, Qi Wei, Zhiyong Zhu, Yahui Jiang, Yunhao Tang, Hongmei He, Zhihang Zhou, Haitao Gu, Yaxu Wang, Linglong Peng
Publikováno v:
Journal of Translational Medicine, Vol 21, Iss 1, Pp 1-12 (2023)
Abstract Background There is little prospective evidence exists about whether adherence to a diabetes risk reduction diet (DRRD) is related to a significant reduction in renal cancer risk. We sought to clarify whether adherence to DRRD was associated
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cc63295ef9dc4eba85f5a28e3f495c57
Autor:
Natale, Arianna, Turati, Federica, Taborelli, Martina, Giacosa, Attilio, Augustin, Livia S. A., Crispo, Anna, Negri, Eva, Rossi, Marta, La Vecchia, Carlo
Publikováno v:
Cancer Epidemiology, Biomarkers & Prevention; May2024, Vol. 33 Issue 5, p731-738, 8p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Xia Wu, Linglong Peng, Haoyun Luo, Zhiquan Xu, Jijian Wang, Haitao Gu, Yaxu Wang, Yi Xiao, Chaohua Zhang, Ling Xiang
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 10 (2023)
BackgroundAdherence to the diabetes risk reduction diet (DRRD) may potentially reduce the risk of developing head and neck cancer (HNC) as the diet includes fruits and limits red and processed meats, known risk factors for HNC. However, there is curr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3ae552afedd64e71a06d3497bf918b95
Autor:
Mirrafiei, Amin, Imani, Hossein, Ansari, Shakila, Kondrud, Faezeh Samii, Safabakhsh, Maryam, Shab-Bidar, Sakineh
Publikováno v:
In Clinical Nutrition ESPEN June 2023 55:90-96
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Cancer Epidemiology, Biomarkers & Prevention; Dec2023, Vol. 32 Issue 12, p1726-1733, 8p