Zobrazeno 1 - 10
of 364
pro vyhledávání: '"Reducing End"'
Autor:
Zhai, Zhenghao
Two chemical methods, multi-reducing end modification and bleach oxidation, were used to prepare polysaccharide aldehydes and ketones. Their derived hydrogels and microgels were made for potential drug-delivery applications. Polysaccharide aldehydes
Externí odkaz:
https://hdl.handle.net/10919/120984
Publikováno v:
In Renewable Energy March 2025 241
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Elschner, Thomas, Fischer, Steffen
In our recent article (Elschner et al. 2023), we reported about the Mitsunobu esterifcation of arabinoxylan with ferulic acid at position 5 of the arabinose side chain. However, for low molecular weight xylan, the modifcation of the anomeric hydroxyl
Externí odkaz:
https://tud.qucosa.de/id/qucosa%3A94234
https://tud.qucosa.de/api/qucosa%3A94234/attachment/ATT-0/
https://tud.qucosa.de/api/qucosa%3A94234/attachment/ATT-0/
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
EFSA Panel on Food Contact Materials, Enzymes and Processing Aids (CEP), Claude Lambré, José Manuel Barat Baviera, Claudia Bolognesi, Pier Sandro Cocconcelli, Riccardo Crebelli, David Michael Gott, Konrad Grob, Evgenia Lampi, Marcel Mengelers, Alicja Mortensen, Gilles Rivière, Inger‐Lise Steffensen, Christina Tlustos, Henk Van Loveren, Laurence Vernis, Holger Zorn, Magdalena Andryszkiewicz, Yi Liu, Elsa Nielsen, Karin Norby, Andrew Chesson
Publikováno v:
EFSA Journal, Vol 20, Iss 3, Pp n/a-n/a (2022)
Abstract The food enzyme non‐reducing end α‐l‐arabinofuranosidase (α‐l‐arabinofuranoside non‐reducing end α‐l‐arabinofuranosidase; EC 3.2.1.55) is produced with the genetically modified Trichoderma reesei strain NZYM‐GV by Novozy
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c69ae0a800bc4c568240a14843c7024e
Publikováno v:
BioResources, Vol 18, Iss 1, Pp 4-5 (2022)
The development of nanocellulose sustainable materials is considered as one of the most promising alternatives to address plastic pollution issues, as global plastic wastes may increase to 11 billion tonnes by 2025. However, how to achieve the homoge
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/186beea69fd34329ba481b041d293f84
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.