Zobrazeno 1 - 2
of 2
pro vyhledávání: '"Reduced-fat white cheese snack"'
Autor:
Mehmet Koç, Figen Kaymak-Ertekin, Özgün Köprüalan, Şeyma Arıkaya, Nurcan Koca, Feyza Elmas, Anıl Bodruk
The effects of microwave drying (MD), freeze-drying (FD), and microwave+freeze-drying (MD+FD) as predrying treatments prior to explosion puffing drying (EPD) on the physical, chemical, and sensory qualities of reduced-fat white cheese (RFWC) snacks w
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::32dd344bd653a3c6cf779b6e5bbf3853
https://aperta.ulakbim.gov.tr/record/239564
https://aperta.ulakbim.gov.tr/record/239564
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.