Zobrazeno 1 - 10
of 148
pro vyhledávání: '"Redondo Cuenca A"'
Autor:
Isabel Goñi, Alejandra García-Alonso, Claudio Alba, Juan Miguel Rodríguez, María Cortes Sánchez-Mata, Rafael Guillén-Bejarano, Araceli Redondo-Cuenca
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 8, p 1154 (2024)
Asparagus is a healthy food appreciated for its organoleptic characteristics, nutritional composition and physiological properties. During its industrial processing, a large amount of by-products are generated, since only the apical part of the veget
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8c7ed591f62d4157839636e38bfe7eac
Autor:
Redondo-Cuenca, Araceli, García-Alonso, Alejandra, Rodríguez-Arcos, Rocio, Castro, Irma, Alba, Claudio, Miguel Rodríguez, Juan, Goñi, Isabel
Publikováno v:
In Food Research International January 2023 163
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Cereal Chemistry; Jul2024, Vol. 101 Issue 4, p750-758, 9p
Autor:
Mateos-Aparicio, Inmaculada, De la Peña Armada, Rocío, Pérez-Cózar, María Luisa, Rupérez, Pilar, Redondo-Cuenca, Araceli, Villanueva-Suárez, María José
Publikováno v:
In Bioactive Carbohydrates and Dietary Fibre July 2020 23
Autor:
Villanueva-Suárez, María José, Mateos-Aparicio, Inmaculada, Pérez-Cózar, María Luisa, Yokoyama, Wallace, Redondo-Cuenca, Araceli
Publikováno v:
In Journal of Functional Foods May 2019 56:156-162
Autor:
Goñi, Isabel, García-Alonso, Alejandra, Alba, Claudio, Rodríguez, Juan Miguel, Sánchez-Mata, María Cortes, Guillén-Bejarano, Rafael, Redondo-Cuenca, Araceli
Publikováno v:
Foods; Apr2024, Vol. 13 Issue 8, p1154, 22p
Autor:
María José Villanueva-Suárez, Inmaculada Mateos-Aparicio, María Luisa Pérez-Cózar, Wallace Yokoyama, Araceli Redondo-Cuenca
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 56, Iss , Pp 156-162 (2019)
Dietary fibre, including inulin-type fructans, from artichoke by-product were analyzed to understand the potential hypolipidemic effects over Syrian Hamsters fed a high fat diet. A decrease (p
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/393f64d26a6243a78f804d12aeaf68ff
Autor:
Pérez-López, E., Veses, A.M., Redondo, N., Tenorio-Sanz, M.D., Villanueva, M.J., Redondo-Cuenca, A., Marcos, A., Nova, E., Mateos-Aparicio, I., Rupérez, P.
Publikováno v:
In Bioactive Carbohydrates and Dietary Fibre October 2018 16:100-107