Zobrazeno 1 - 10
of 28
pro vyhledávání: '"Redmond EC"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bulochova V; ZERO2FIVE Food Industry Centre, Cardiff Metropolitan University, Cardiff, United Kingdom., Evans EW; ZERO2FIVE Food Industry Centre, Cardiff Metropolitan University, Cardiff, United Kingdom., Haven-Tang C; Welsh Centre for Tourism Research, Cardiff School of Management, Cardiff Metropolitan University, Cardiff, United Kingdom., Redmond EC; ZERO2FIVE Food Industry Centre, Cardiff Metropolitan University, Cardiff, United Kingdom.
Publikováno v:
Heliyon [Heliyon] 2024 Feb 10; Vol. 10 (4), pp. e25798. Date of Electronic Publication: 2024 Feb 10 (Print Publication: 2024).
Autor:
Ilic S; Department of Human Sciences, Ohio State University, Columbus, OH 43210, USA., Alwan N; College of Health Sciences, Modern University for Business and Science, Lebanon; Abu Dhabi University, United Arab Emirates., Redmond EC; ZERO2FIVE Food Industry Centre Food and Drink Research Unit, Cardiff Metropolitan University, 200 Western Avenue, Llandaff, Cardiff, CF5 2YB Wales, United Kingdom., Evans EW; ZERO2FIVE Food Industry Centre Food and Drink Research Unit, Cardiff Metropolitan University, 200 Western Avenue, Llandaff, Cardiff, CF5 2YB Wales, United Kingdom. Electronic address: elevans@cardiffmet.ac.uk.
Publikováno v:
Journal of food protection [J Food Prot] 2024 Jan; Vol. 87 (1), pp. 100203. Date of Electronic Publication: 2023 Dec 01.
Autor:
Melville N; ZERO2FIVE Food Industry Centre, Cardiff Metropolitan University, 200 Western Avenue, Llandaff, Cardiff, Wales CF5 2YB, United Kingdom. Electronic address: nmelville@cardiffmet.ac.uk., Redmond EC; ZERO2FIVE Food Industry Centre, Cardiff Metropolitan University, 200 Western Avenue, Llandaff, Cardiff, Wales CF5 2YB, United Kingdom., Baldwin JEB; ZERO2FIVE Food Industry Centre, Cardiff Metropolitan University, 200 Western Avenue, Llandaff, Cardiff, Wales CF5 2YB, United Kingdom., Evans EW; ZERO2FIVE Food Industry Centre, Cardiff Metropolitan University, 200 Western Avenue, Llandaff, Cardiff, Wales CF5 2YB, United Kingdom.
Publikováno v:
Journal of food protection [J Food Prot] 2023 Nov; Vol. 86 (11), pp. 100162. Date of Electronic Publication: 2023 Sep 14.
Autor:
Evans EW; ZERO2FIVE Food Industry Centre, Cardiff Metropolitan University, Cardiff, Wales., Samuel EJ; ZERO2FIVE Food Industry Centre, Cardiff Metropolitan University, Cardiff, Wales., Redmond EC; ZERO2FIVE Food Industry Centre, Cardiff Metropolitan University, Cardiff, Wales.
Publikováno v:
International journal of environmental health research [Int J Environ Health Res] 2022 Mar; Vol. 32 (3), pp. 638-651. Date of Electronic Publication: 2020 Jul 07.
Autor:
Evans EW; ZERO2FIVE Food Industry Centre, Cardiff Metropolitan University, 200 Western Avenue, Llandaff, Cardiff, Wales CF5 2YB., Redmond EC; ZERO2FIVE Food Industry Centre, Cardiff Metropolitan University, 200 Western Avenue, Llandaff, Cardiff, Wales CF5 2YB.
Publikováno v:
Journal of food protection [J Food Prot] 2022 Feb 01; Vol. 85 (2), pp. 287-310.