Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Redmond, Grainne"'
Autor:
Butler, Francis, Hunt, Kevin, Redmond, Grainne, dOnofrio, Federica, Barron, Ursula Gonzales, Fernandes, Sara, Cadavez, Vasco, Iannetti, Luigi, Centorotola, Gabriella, Pomilio, Francesco, Diaz, Antonio Valero, Rodríguez, Fernando Pérez, Luque, Olga Mª Bonilla
Publikováno v:
EFSA Supporting Publications; Dec2023, Vol. 20 Issue 12, p1-66, 66p
Autor:
Redmond, Grainne, Gormley, Ronan T., Butler, Francis, Dempsey, Alan, Oxley, Eamon, Gerety, Ailis
End of Project Report Freeze-chilling of food consists of freezing and frozen storage followed by thawing and then retailing at chill storage temperatures. It offers logistic, transportation and storage advantages to food manufacturers. Freeze-chilli
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2559::48467f44a80283b38970a7d350158933
http://hdl.handle.net/11019/154
http://hdl.handle.net/11019/154
Autor:
Redmond, Grainne, McGeehin, Brian, Henchion, Maeve, Sheridan, James J., Troy, Declan J., Cowan, Cathal, Butler, Francis
End of Project Report The overall objective was to devise a rapid chilling system for the Irish lamb processing industry. The objective of the first trial was to assess the effect of ultra-rapid chilling in air at - 4ºC, -10ºC and -20ºC and subseq
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2559::9de99da3d7180e56f774d0e272723652
http://hdl.handle.net/11019/133
http://hdl.handle.net/11019/133
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Food Protection; August 2010, Vol. 73 Issue: 8 p1416-1422, 7p
Autor:
Redmond, Grainne, Gormley, Ronan
Publikováno v:
Food Engineering & Ingredients. Apr2003, Vol. 28 Issue 2, p36. 3p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.