Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Redcurrants"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Inga Moročko-Bičevska, Kristīne Drevinska, Arturs Stalažs, Nikita Zrelovs, Gunta Resevica, Ina Balke, Toms Bartulsons, Ieva Kalnciema, Gunārs Lācis, Andris Zeltins, Helvijs Niedra
Publikováno v:
Plant disease. 106(3)
Blackcurrants (Ribes nigrum) are among the most important commercial berry crops in Latvia and, together with redcurrants and gooseberries, have a long history of local cultivation and breeding (Zu...
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Berry Research. 4:97-105
BACKGROUND: Small dark fruits represent one of the most important sources of bioactive compounds with antioxidant capacity in the human diet. The content of health-promoting antioxidants in these fruits may be important information to take into accou
Autor:
Arturs Stalažs
Publikováno v:
Acta Horticulturae. :333-337
Currants are the second most important berry crops in Latvia. During the last ten years the increase of gall mites (genus Cecidophyopsis) in Latvia in several currant plantations was observed. However, the distribution of the gall mites was unclear a
Autor:
Elisabetta Bonerba, David H. Kingsley, Maria Chironna, Valentina Terio, Cristiana Catella, Marilisa Bottaro, Vito Martella, Anna Morea, Giancarlo Bozzo, A. Di Pinto
Publikováno v:
Food and environmental virology. 7(3)
Hepatitis A virus (HAV) was detected in a batch of imported non-packaged frozen redcurrants purchased in a Bari grocery. Sequence and phylogenetic analysis showed the HAV strain clustered tightly with the HAV strain from the 2013 Italian epidemic, pr
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
S. D. Holdsworth
Publikováno v:
The Preservation of Fruit and Vegetable Food Products ISBN: 9780333322925
The major use of sugar in preservation is in the manufacture of jam. This entails the boiling of fruit, sugar and water for the correct length of time so that a gel structure develops. The essential component for developing the gel structure is the p
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::983708aac0593419f1651f09261c9460
https://doi.org/10.1007/978-1-349-06153-2_8
https://doi.org/10.1007/978-1-349-06153-2_8