Zobrazeno 1 - 10
of 65
pro vyhledávání: '"Red rice bran"'
Autor:
Atcharaporn Ontawong, Sirinat Pengnet, Arthid Thim-Uam, Chutima S. Vaddhanaphuti, Narongsuk Munkong, Manussaborn Phatsara, Kullanat Kuntakhut, Jakkapong Inchai, Doungporn Amornlerdpison, Teerawat Rattanaphot
Publikováno v:
Journal of Traditional and Complementary Medicine, Vol 14, Iss 4, Pp 391-402 (2024)
Red rice (Oryza sativa L.) consumption has grown recently, partly due to its potential health benefits in several disease prevention. The impact of red rice bran aqueous extract (RRBE) on intestinal glucose uptake and diabetes mellitus (DM) progressi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7b352d6ece4145109d083f9a73771fbf
Publikováno v:
Current Research in Food Science, Vol 9, Iss , Pp 100828- (2024)
Pigmented Thai rice varieties, including purple (Riceberry) and red (Hommali), are gaining popularity due to their health benefits as a source of polyphenols that may exert a hypoglycemic effect through specific inhibition of amylolytic enzymes. This
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d14cc39507714d5f878baa5c11f107c1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Narongsuk Munkong, Surasawadee Somnuk, Nattanida Jantarach, Kingkarnonk Ruxsanawet, Piyawan Nuntaboon, Vaiphot Kanjoo, Bhornprom Yoysungnoen
Publikováno v:
Nutrients, Vol 15, Iss 1, p 246 (2023)
Red rice bran extract (RRBE) is rich in phytonutrients and has been shown to have anti-diabetic, anti-inflammatory, and antioxidant properties. However, its anti-hepatic steatosis and anti-dyslipidemic properties have not been thoroughly investigated
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e9b29f2f30dd4d3b956e6c80f5601060
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Narongsuk Munkong, Piyanuch Lonan, Wirinya Mueangchang, Narissara Yadyookai, Vaiphot Kanjoo, Bhornprom Yoysungnoen
Publikováno v:
Foods, Vol 11, Iss 13, p 1865 (2022)
Red rice bran extract (RRBE) has been reported to have the potential for in vitro metabolic modulation and anti-inflammatory properties. However, little is known about the molecular mechanisms of these potentials in adipose tissue. This study aimed t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/05ab92cd4dc347a0a5753aa5e584a354
Autor:
Amnart Onsa-Ard, Rungthip Thongboontho, Narongsuk Munkong, Kanokkarn Phromnoi, Atcharaporn Ontawong, Sirinat Pengnet, Arthid Thim-Uam
Publikováno v:
Foods, Vol 11, Iss 11, p 1622 (2022)
Type I interferons (IFNs-I) are inflammatory cytokines that play an essential role in the pathogenesis of inflammation and autoimmune diseases. Signaling through nucleic acid sensors causes the production of IFNs-I. A stimulator of interferon genes (
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/69ba4b41099b48138550a0668f34d266
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.