Zobrazeno 1 - 10
of 145
pro vyhledávání: '"Red radish"'
Autor:
Abu El-Eyuoon Abu Zied Amin
Publikováno v:
BMC Plant Biology, Vol 23, Iss 1, Pp 1-14 (2023)
Abstract Background Currently, using unconventional water sources in agriculture has become necessary to face overpopulation worldwide. Therefore, a pot experiment was carried out to evaluate the effects of irrigation with saline water in the presenc
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d0379d1e6ecf4facb25aa5c1d673b4a8
Autor:
Wenfeng Li, Wanjie Zhang, Xin Fan, Hai Xu, Hong Yuan, Yimeng Wang, Rui Yang, Hua Tian, Yinmei Wu, Hongyan Yang
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 19, Iss , Pp 100765- (2023)
The anthocyanins from red radish (ARR) rich in polyglycosylated pelargonidin glucosides were used as pigment. However, bioavailability of anthocyanins was considered at low level. This work examined the intensive effects of fructo-oligosaccharide (FO
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/67a0af96c691428491cc5865aa2773aa
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 18, Iss , Pp 100633- (2023)
This study aims to examine the effects of various drying methods, namely vacuum freeze drying (VFD), vacuum drying (VD), hot air drying (HAD), sun drying (SD), and air-impingement jet drying (AIJD), on in vitro and in vivo bioaccessibility of red rad
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a21840045f4e4b658679c88091589af6
Publikováno v:
Journal of HerbMed Pharmacology, Vol 8, Iss 4, Pp 302-307 (2019)
Introduction: Protection of liver from the aggressive force of various environmental and chemical agents is very important for the overall health of an individual. So, the present study aimed to evaluate the protection efficiency of crude extracts of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3668f589ea524624949937e512aa37d7
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Metabolites, Nutritional Quality and Antioxidant Activity of Red Radish Roots Affected by Gamma Rays
Publikováno v:
Agronomy, Vol 12, Iss 8, p 1916 (2022)
Radish is a root vegetable of the Brassicaceae family that is grown and eaten all over the world. It is often consumed raw as a crisp salad vegetable with a strong flavor. Therefore, this study aimed to clarify the stimulating effect of different γ-
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/27719aa2ce4b4c1785106e5e85624c49
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.