Zobrazeno 1 - 10
of 251
pro vyhledávání: '"Red macroalgae"'
Autor:
Aysun Yücetepe, Celale Kırkın, Zehra Mertdinç, Eda Nur Ayar, Caner Soylukan, Emrah Dikici, Beraat Özçelik, Emine Şükran Okudan
Publikováno v:
Food Production, Processing and Nutrition, Vol 6, Iss 1, Pp 1-10 (2024)
Abstract Nine red macroalgae (Amphiroa rigida , Gracilaria bursa-pastoris, Gracilaria gracilis , Grateloupia torture, Jania rubens , Laurencia obtusa , Laurencia pyramidalis , Liagora viscida, and Pterocladiella capillaries) were collected from coast
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/94ea5eca0cd14d1a9887850d6a5d5a16
Autor:
Marta Marmiroli, Marco Villani, Paolina Scarponi, Silvia Carlo, Luca Pagano, Valentina Sinisi, Laura Lazzarini, Milica Pavlicevic, Nelson Marmiroli
Publikováno v:
Nanomaterials, Vol 14, Iss 13, p 1157 (2024)
Macroalgae seaweeds such as Ulva lactuca and Gracilaria verrucosa cause problems on the northern coast of the Italian Adriatic Sea because their overabundance hinders the growth of cultivated clams, Rudatapes philippinarum. This study focused on the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e3ad4c12839b4336a4e952273e05e593
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 9, p 1362 (2024)
In this study, the release of proteins and other biomolecules into an aqueous media from two red macroalgae (Sphaerococcus coronopifolius and Gelidium spinosum) was studied using eight different cell disruption techniques. The contents of carbohydrat
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/dbb3daaa05664455b0776fecc573c2f7
Autor:
Gulden Goksen
Publikováno v:
Ultrasonics Sonochemistry, Vol 98, Iss , Pp 106527- (2023)
Currently, sustainability is one of the most critical issues confronting society today. The growing of macroalgae in ocean farms appears more sustainable than agriculture on land due to it does not require any fresh water, chemical fertiliser, or soi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5df169e9afdf48c092ea791a998bc81f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 43, Iss 18, Pp 208-216 (2022)
Marine macroalgae is one of the good sources of mycosporine-like amino acids (MAAs), especially red macroalgae. As a new type of active substances with commercial development prospect, extraction, isolation and characterization of MAAs are far from e
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9e13c88382b94b24a4c9e130ffb5abfa