Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"Red chilto fruit"'
Autor:
María Eugenia Orqueda, Sebastian Torres, Iris Catiana Zampini, Florencia Cattaneo, Agustina Fernandez Di Pardo, Estela M. Valle, Felipe Jiménez-Aspee, Guillermo Schmeda-Hirschmann, María Inés Isla
Publikováno v:
Heliyon, Vol 6, Iss 2, Pp e03387- (2020)
The “red chilto” (Solanum betaceum Cav) is a native fruit from the Yungas forest of Argentina. Red chilto is a neglected and underutilized native species (NUS). The objective of this work was to evaluate the potentiality of pulp, seed and skin fr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/dfbce3d92cc745f3bdcfd8ebbc14ec87
Autor:
Guillermo Schmeda-Hirschmann, María Eugenia Orqueda, Iris Catiana Zampini, María Inés Isla, Sebastián Torres, Florencia Cattaneo, Felipe Jiménez-Aspee, Agustina Fernandez Di Pardo, Estela M. Valle
Publikováno v:
Heliyon
Heliyon, Vol 6, Iss 2, Pp e03387-(2020)
Heliyon, Vol 6, Iss 2, Pp e03387-(2020)
The “red chilto” (Solanum betaceum Cav) is a native fruit from the Yungas forest of Argentina. Red chilto is a neglected and underutilized native species (NUS). The objective of this work was to evaluate the potentiality of pulp, seed and skin fr
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.