Zobrazeno 1 - 10
of 47
pro vyhledávání: '"Red Pepper Paste"'
Publikováno v:
Chemical and Biological Technologies in Agriculture, Vol 11, Iss 1, Pp 1-9 (2024)
Abstract Background Red pepper paste is a common ingredient used in food in Korea. The discrimination of the geographical origin of agricultural products is important to protect the agricultural industry and customers from the misinformation regardin
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/12a0c8c57bab4c3194800223fd907fcd
Publikováno v:
Journal of Ethnic Foods, Vol 10, Iss 1, Pp 1-13 (2023)
Abstract Each ethnic group has developed a food culture that enjoys delicious food by consuming natural materials or agricultural products from their respective regions. Because soybeans originated in Korea and are abundant there, a way to make delic
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b47a24611f8c4811910d81fa58fcea1b
Autor:
Henock Woldemichael Woldemariam, Shimelis Admassu Emire, Paulos Getachew Teshome, Stefan Töpfl, Kemal Aganovic
Publikováno v:
Heliyon, Vol 8, Iss 12, Pp e12441- (2022)
The study aimed to investigate inactivation of naturally occurring microorganisms and quality of red pepper paste treated by high pressure processing (HPP). Central composite rotatable design was employed to determine the impacts of pressure (100–6
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fadd12aac39b4f669ee0e6e7fb3e0246
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Asian-Australasian Journal of Animal Sciences, Vol 27, Iss 8, Pp 1174-1180 (2014)
This study was done to investigate the quality properties of beef jerky with soy sauce, red pepper paste, and soybean paste replacing salt. Sliced beef samples were cured in salt (control), soy sauce, red pepper paste, and soybean paste for 24 or 48
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7402b191cb134fcebcf5bdcce83c750a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Myunghee Kim, Jong Suk Lee, Ah-ryeong Joe, Srinivasan Ramalingam, Ashutosh Bahuguna, SeMi Lim, So-Young Kim
Publikováno v:
Foods
Volume 10
Issue 10
Foods, Vol 10, Iss 2370, p 2370 (2021)
Volume 10
Issue 10
Foods, Vol 10, Iss 2370, p 2370 (2021)
Traditional gochujang is well known for its distinguished flavor and taste. However, the safety of cottage industry gochujang products is uncertain, particularly, in terms of biogenic amine (BA) content which is not yet documented. The present study
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.