Zobrazeno 1 - 10
of 37
pro vyhledávání: '"Reclari, Martino"'
Autor:
Calafà, Matteo, Reclari, Martino
We illustrate a time and memory efficient application of Runge-Kutta discontinuous Galerkin (RKDG) methods for the simulation of the ultrasounds advection in moving fluids. In particular, this study addresses to the analysis of transit-time ultrasoni
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/2406.18342
Autor:
Rincón, Mario Javier, Caspersen, Anders, Ingwersen, Nicolai Thorenfeldt, Reclari, Martino, Abkar, Mahdi
Publikováno v:
In Flow Measurement and Instrumentation April 2024 96
Publikováno v:
In International Journal of Heat and Fluid Flow December 2023 104
Publikováno v:
In International Journal of Heat and Fluid Flow April 2023 100
Autor:
Reclari, Martino, Dreyer, Matthieu, Tissot, Stéphanie, Obreschkow, Danail, Wurm, Florian Maria, Farhat, Mohamed
Publikováno v:
Physics of Fluids 26, 052104 (2014)
Be it to aerate a glass of wine before tasting, to accelerate a chemical reaction or to cultivate cells in suspension, the "swirling" (or orbital shaking) of a container ensures good mixing and gas exchange in an efficient and simple way. Despite bei
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/1412.0919
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Reclari, Martino, Dreyer, Matthieu, Tissot, Stephanie, Obreschkow, Danail, Wurm, Florian, Farhat, Mohamed
A crucial step in wine tasting is the so called swirling, necessary to release the bouquet of the wine: a gentle circular movement of the glass generates a wave propagating along the glass walls, enhancing oxygenation and mixing. Although being used
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/1110.3369
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Tissot, Stéphanie, Oberbek, Agata, Reclari, Martino, Dreyer, Matthieu, Hacker, David L., Baldi, Lucia, Farhat, Mohamed, Wurm, Florian M.
Publikováno v:
In New BIOTECHNOLOGY July 2011 28(4):382-390