Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Recchia, Michael J. J."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Paulo, Bruno S., Recchia, Michael J. J., Lee, Sanghoon, Fergusson, Claire H., Romanowski, Sean B., Hernandez, Antonio, Krull, Nyssa, Liu, Dennis Y., Cavanagh, Hannah, Bos, Allyson, Gray, Christopher A., Murphy, Brian T., Linington, Roger G., Eustaquio, Alessandra S.
Publikováno v:
Chemical Science; 10/28/2024, Vol. 15 Issue 40, p16567-16581, 15p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Romanowski, Sean B., Sanghoon Lee, Kunakom, Sylvia, Paulo, Bruno S., Recchia, Michael J. J., Liu, Dennis Y., Cavanagh, Hannah, Linington, Roger G., Eustáquio, Alessandra S.
Publikováno v:
Proceedings of the National Academy of Sciences of the United States of America; 10/17/2023, Vol. 120 Issue 42, p1-9, 61p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Terlouw, Barbara R, Blin, Kai, Navarro-Muñoz, Jorge C, Avalon, Nicole E, Chevrette, Marc G, Egbert, Susan, Lee, Sanghoon, Meijer, David, Recchia, Michael J J, Reitz, Zachary L, van Santen, Jeffrey A, Selem-Mojica, Nelly, Tørring, Thomas, Zaroubi, Liana, Alanjary, Mohammad, Aleti, Gajender, Aguilar, César, Al-Salihi, Suhad A A, Augustijn, Hannah E, Avelar-Rivas, J Abraham
Publikováno v:
Nucleic Acids Research; 1/6/2023, Vol. 51 Issue D1, pD603-D610, 8p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Recchia, Michael J. J., Cohen, Ryan D., Liu, Yizhou, Sherer, Edward C., Harper, James K., Martin, Gary E., Williamson, R. Thomas
Publikováno v:
Organic Letters; 11/20/2020, Vol. 22 Issue 22, p8850-8854, 5p
Autor:
Lin F; College of Life and Environmental Sciences, Minzu University of China, Beijing 100081, PR China; School of Chemistry and Chemical Engineering, Tianjin University of Technology, Tianjin 300384, PR China., Recchia MJJ; Department of Chemistry, Simon Fraser University, Burnaby V5A 1S6, Canada., Clark TN; Department of Chemistry, Simon Fraser University, Burnaby V5A 1S6, Canada; Department of Chemistry, University of Prince Edward Island, Charlottetown C1A 4P3, Canada., Kennelly EJ; Department of Biological Sciences, Lehman College, City University of New York, New York 10468, United States; PhD Program in Biology, The Graduate Center, City University of New York, New York 10016, United States., Linington RG; Department of Chemistry, Simon Fraser University, Burnaby V5A 1S6, Canada. Electronic address: rliningt@sfu.ca., Long C; College of Life and Environmental Sciences, Minzu University of China, Beijing 100081, PR China; Key Laboratory of Ecology and Environment in Minority Areas (Minzu University of China), National Ethnic Affairs Commission of China, Beijing 100081, PR China; Key Laboratory of Ethnomedicine, Minzu University of China, Ministry of Education, Beijing 100081, PR China; Key Laboratory of Mass Spectrometry Imaging and Metabolomics (Minzu University of China), National Ethnic Affairs Commission of China, Beijing 100081, PR China. Electronic address: long.chunlin@muc.edu.cn.
Publikováno v:
Food chemistry [Food Chem] 2024 Nov 07; Vol. 465 (Pt 1), pp. 141900. Date of Electronic Publication: 2024 Nov 07.