Zobrazeno 1 - 10
of 22
pro vyhledávání: '"Rebouças, Marina Cabral"'
Autor:
Rebouças, Marina Cabral
Publikováno v:
Repositório Institucional da UFCUniversidade Federal do CearáUFC.
RERBOUÇAS, Marina Cabral. Bebida prebiótica à base de amêndoa da castanha de caju: estudos com consumidores em diferentes abordagens para avaliação de fatores sensoriais e externos ao produto. 2016. 117 f. : Tese (doutorado) - Universidade Fede
Externí odkaz:
http://www.repositorio.ufc.br/handle/riufc/18214
Autor:
Rebouças, Marina Cabral
Publikováno v:
Repositório Institucional da UFCUniversidade Federal do CearáUFC.
REBOUÇAS, Marina Cabral. Desenvolvimento de bebida prebiótica à base de amêndoa da castanha de caju e maracujá: aceitação e expectativa do consumidor. 2012. 84 f. : Dissertação (mestrado) - Universidade Federal do Ceará, Centro de Ciências
Externí odkaz:
http://www.repositorio.ufc.br/handle/riufc/17790
Publikováno v:
Nutrition & Food Science, 2019, Vol. 49, Issue 6, pp. 1243-1251.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/NFS-11-2018-0309
Autor:
Rebouças, Marina Cabral, Rodrigues, Maria do Carmo Passos, Freitas, Silvia Maria de, Ferreira, Bruno Burnier Arcanjo, Costa, Vanderson da Silva
Publikováno v:
Nutrition & Food Science, 2017, Vol. 47, Issue 5, pp. 721-730.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/NFS-07-2016-0107
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Rebouças, Marina Cabral
Publikováno v:
Repositório Institucional da Universidade Federal do Ceará (UFC)
Universidade Federal do Ceará (UFC)
instacron:UFC
Universidade Federal do Ceará (UFC)
instacron:UFC
RERBOUÇAS, Marina Cabral. Bebida prebiótica à base de amêndoa da castanha de caju: estudos com consumidores em diferentes abordagens para avaliação de fatores sensoriais e externos ao produto. 2016. 117 f. : Tese (doutorado) - Universidade Fede
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::c451c6e1a5bb80128f2de83118441fd8
http://www.repositorio.ufc.br/handle/riufc/18214
http://www.repositorio.ufc.br/handle/riufc/18214
Autor:
Rebouças, Marina Cabral, Rodrigues, Maria do Carmo Passo, Freitas, Sílvia Maria de, Ferreira, Bruno Burnier Arcanjo
Publikováno v:
Repositório Institucional da Universidade Federal do Ceará (UFC)
Universidade Federal do Ceará (UFC)
instacron:UFC
Universidade Federal do Ceará (UFC)
instacron:UFC
The development of a lactose-free beverage comes as a new feeding alternative to a product with excellent nutritional and functional characteristics to individuals with food restrictions related to milk. Thus, this study aimed to develop a cashew nut
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::77980e83e37dcca7ddbd945e64db94ba
http://www.repositorio.ufc.br/handle/riufc/41527
http://www.repositorio.ufc.br/handle/riufc/41527
Autor:
Rebouças, Marina Cabral
Publikováno v:
Repositório Institucional da Universidade Federal do Ceará (UFC)
Universidade Federal do Ceará (UFC)
instacron:UFC
Universidade Federal do Ceará (UFC)
instacron:UFC
In function of the economic importance of cashew nuts to the state of Ceará, the largest producer and benefactor of the country, and the high percentage of broken kernels which decreases the profit expansion of this sector, it is necessary to search
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::3caa36a68fb060e4ef058629afc4d8bc
http://www.repositorio.ufc.br/handle/riufc/17790
http://www.repositorio.ufc.br/handle/riufc/17790
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.