Zobrazeno 1 - 10
of 82
pro vyhledávání: '"Real choice"'
Publikováno v:
British Food Journal, 2019, Vol. 121, Issue 7, pp. 1521-1535.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/BFJ-02-2018-0128
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Globally, bitterness in food is not a preferred attribute by consumers, for several reasons. In the case of Extra Virgin Olive Oil its presence is fundamental as it is a healthiness indicator, being strictly linked to the antioxidant content. The cur
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::4e63f0bc82ae4afda9423faddd6e518f
Autor:
Davis, Linda Morgan
Publikováno v:
Library Journal. 9/15/1984, Vol. 109 Issue 15, p1765. 2p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Sustainability
Volume 10
Issue 11
Sustainability, Vol 10, Iss 11, p 4003 (2018)
Volume 10
Issue 11
Sustainability, Vol 10, Iss 11, p 4003 (2018)
Frequent food quality and safety issues result in various food inspection measures in China, while some are not widely acknowledged by the public and are less efficient. Consumer demand is significant for priority setting in food policy. This study i
We investigate consumer’s preferences and willingness to pay (WTP) for local and organic foods using a non-hypothetical choice experiment. Past studies observed that beliefs and attitudes affect consumers’ preferences local and organic production
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::5d079e003d5079f3bb4d27e4c1dd5da9
https://hdl.handle.net/11562/971147
https://hdl.handle.net/11562/971147
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.