Zobrazeno 1 - 10
of 58
pro vyhledávání: '"Rayner, CM"'
A mechanistic investigation into the guanidine-catalyzed reductive amination of CO₂, using a combination of ¹H, ²⁹Si NMR, FT-IR, MS, and GC profiling, is reported. Inexpensive and readily available N,N,N′,N′-tetramethylguanidine (TMG) was f
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=core_ac_uk__::7022f7918f278ca1fb7367efe6fc2173
https://eprints.whiterose.ac.uk/129084/1/Manuscript_cs-2017-04108y_v4.pdf
https://eprints.whiterose.ac.uk/129084/1/Manuscript_cs-2017-04108y_v4.pdf
Publikováno v:
Proceedings of the 21st American Chemical Society Green Chemistry & Engineering Conference
Hair styling products are typically based on synthetic polymers and copolymers including, poly(vinylpyrrolidone), polyquaternium-11, and polyquaternium-16, and are ultimately derived from petrochemicals. These polymers and copolymers are generally wa
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=core_ac_uk__::08f0c23b7cc840dfeae7ec9f7cf2b4c4
Publikováno v:
Abstracts of the 9th International Workshop on Anthocyanins
Blackcurrant (Ribes nigrum L.) fruit is used in the food industry to produce various beverages, jams and other preparations. Waste blackcurrant skins from fruit pressing are obtained in large quantities from this sustainable and food-grade source. Th
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=core_ac_uk__::489b870d155469a28dc50bdfc2970e7e
Publikováno v:
8th International Workshop on Anthocyanins
unconfirmed
unconfirmed
Extracts rich with anthocyanin O-glycosides are obtained from sustainable waste food sources; one notable example is delphinidin- and cyanidin-O-glucosides extracted from blackcurrant – after juice production, waste blackcurrant skins are processed
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::613e119b04724b718c3c1a4929e63d5f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.