Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Raymundo, L. C."'
Publikováno v:
Annals of Botany, 1976 May 01. 40(167), 615-624.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/42754158
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Food Research Journal; 2017, Vol. 24 Issue 3, p1117-1123, 7p
Autor:
Revilleza, Ma., Mendoza, Evelyn, Raymundo, Leoncio, Revilleza, M J, Mendoza, E M, Raymundo, L C
Publikováno v:
Plant Foods for Human Nutrition; 1990, Vol. 40 Issue 1, p83-93, 11p
Fruits of the lutescent tomato genetic line were exposed to gamma-radiation at different stages of maturity to determine the effect of ionizing radiation on carotenoid synthesis in the ripening fruit. Irradiation generally resulted in the inhibition
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=pmid________::908a626fcdd8ec0e0d45fd72a8817f5f
https://europepmc.org/articles/PMC366218/
https://europepmc.org/articles/PMC366218/
Publikováno v:
Journal of agricultural and food chemistry [J Agric Food Chem] 1976 Jan-Feb; Vol. 24 (1), pp. 59-64.
Autor:
Villegas CN; Department of Food and Resource Chemistry, The University of Rhode Island, Kingston, Rhode Island 02881., Chichester CO, Raymundo LC, Simpson KL
Publikováno v:
Plant physiology [Plant Physiol] 1972 Dec; Vol. 50 (6), pp. 694-7.