Zobrazeno 1 - 10
of 383
pro vyhledávání: '"Raymundo, Anabela"'
Printable formulations of protein and Chlorella vulgaris enriched vegetable puree for dysphagia diet
Publikováno v:
In Algal Research April 2024 79
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Improving chestnut physicochemical properties through fermentation – Development of chestnut Amazake
Autor:
Santos, Marisa V., Banfi, Stefano, Santos, Rafaela, Mota, Mariana, Raymundo, Anabela, Prista, Catarina
Publikováno v:
In Food Chemistry: X 30 March 2023 17
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Martins, Rita Beltrão, Gouvinhas, Irene, Nunes, Maria Cristiana, Ferreira, Luís Mendes, Peres, José A., Raymundo, Anabela, Barros, Ana I.R.N.A.
Publikováno v:
In Current Research in Food Science 2022 5:2211-2218
Autor:
Graça, Carla, Edelmann, Minnamari, Raymundo, Anabela, Sousa, Isabel, Coda, Rossana, Sontag-Strohm, Tuula, Huang, Xin
Publikováno v:
In Journal of Functional Foods January 2022 88
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Álvarez-Castillo, Estefanía, Oliveira, Sonia, Bengoechea, Carlos, Sousa, Isabel, Raymundo, Anabela, Guerrero, Antonio
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering January 2021 288