Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Rayadurga Anantha Sreepada"'
Autor:
Mukund Gauthankar, Rakhee Khandeparker, Mamatha S. Shivaramu, Komal Salkar, Rayadurga Anantha Sreepada, Mandar Paingankar
Publikováno v:
Scientific Reports, Vol 11, Iss 1, Pp 1-10 (2021)
Abstract Fish silage is a brown liquefied product achieved by the action of enzymes when finely grounded whole/parts of either single or mixed fish types are subjected to acidification. This study made a comparative assessment of biochemical and nutr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/252635c6586946efa2d09f825dce96b7
Publikováno v:
Aquaculture Reports, Vol 22, Iss , Pp 100950- (2022)
Recently, aquaculture has emerged as the fastest growing food-producing sector accounting for nearly 50% of the world's food fish and is an activity of economic importance worldwide. Aquaculture systems are considered as one of the potential contribu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0eb69d9532034ceab1d58f04ffa2c536
Autor:
Ashwini Pandurang Pawar, Sushant Vilas Sanaye, Soorambail Shyama, Rayadurga Anantha Sreepada, Ajit Sharadrao Dake
Publikováno v:
Aquaculture Reports, Vol 16, Iss , Pp - (2020)
In this article, the acute toxicity of the organophosphorus pesticides (OPs), dimethoate (DMT) and chlorpyrifos (CPF) in post-larvae, and juveniles of Litopenaeus vannamei at different ambient salinity (5, 15 and 25) and temperature (15, 25 and 34 °
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5c0711a7e4b34954b99e0a7f5bdbd417
Publikováno v:
Critical Reviews in Food Science & Nutrition; 2024, Vol. 64 Issue 25, p9240-9260, 21p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.