Zobrazeno 1 - 10
of 92
pro vyhledávání: '"Raya, Raúl R."'
Autor:
Fernández de Ullivarri, Miguel, Merín, María Gabriela, Raya, Raúl R., Morata de Ambrosini, Vilma I., Mendoza, Lucía M.
Publikováno v:
In Food Bioscience February 2024 57
Publikováno v:
In Bioresource Technology Reports June 2023 22
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 3, p 02001 (2014)
During the winemaking process Saccharomyces cerevisiae is the main yeast species but other yeasts called non-Saccharomyces as well as different species of lactic acid bacteria (LAB) are also present. Then, one strategy to prevent or reduce microbial
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ac53bccd82244c79b4204c49740c9acc
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ruiz Rodríguez, Luciana G., Mohamed, Florencia, Bleckwedel, Juliana, Terán, Lucrecia C., Hébert, Elvira M., Mozzi, Fernanda, Raya, Raúl R.
Publikováno v:
Current Microbiology; Sep2020, Vol. 77 Issue 9, p2215-2225, 11p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.