Zobrazeno 1 - 10
of 116
pro vyhledávání: '"Ray, Paresh C."'
Autor:
Ray, Paresh C.
Colloidal science and technology is one of the fastest growing research and technology areas. This book explores the cutting edge research in colloidal science and technology that will be usefull in almost every aspect of modern society. This book ha
Publikováno v:
In Sensors & Actuators: B. Chemical February 2018 255 Part 2:1646-1654
Autor:
Kumar, Rajesh, Ray, Paresh C., Datta, Dibyadyuti, Bansal, Geetha P., Angov, Evelina, Kumar, Nirbhay
Publikováno v:
In Vaccine 22 September 2015 33(39):5064-5071
Autor:
Zhang, Ying, Newton, Brandon, Lewis, Eybriunna, Fu, Peter P., Kafoury, Ramzi, Ray, Paresh C., Yu, Hongtao
Publikováno v:
In Toxicology in Vitro June 2015 29(4):762-768
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Chemical Physics Letters 2006 431(4):321-325
Publikováno v:
Journal of Food & Drug Analysis. Mar2014, Vol. 22 Issue 1, p116-127. 12p.
Autor:
Das, Priyanka, Nash, Jawnaye, Webb, Micah, Burns, Raelyn, Mapara, Varun N., Ghimire, Govinda, Rosenmann, Daniel, Divan, Ralu, Karaiskaj, Denis, McGill, Stephen A., Sumant, Anirudha V., Dai, Qilin, Ray, Paresh C., Tawade, Bhausaheb, Raghavan, Dharmaraj, Karim, Alamgir, Pradhan, Nihar R.
Publikováno v:
Nanoscale; 12/7/2020, Vol. 12 Issue 45, p22904-22916, 13p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ray, Paresh C.
Hygienic food and water are essential for healthy life. Outbreaks of pathogens and chemical food poisoning occur regularly in this world, which kills around 2.2 million people globally every year. Food recalls due to the presence of food-borne pathog