Zobrazeno 1 - 10
of 89
pro vyhledávání: '"Raw starch hydrolysis"'
Autor:
Nurfatini Radzlin, Mohd Shukuri Mohamad Ali, Kian Mau Goh, Amira Suriaty Yaakop, Iffah Izzati Zakaria, Ummirul Mukminin Kahar
Publikováno v:
AMB Express, Vol 14, Iss 1, Pp 1-17 (2024)
Abstract α-Amylase plays a crucial role in the industrial degradation of starch. The genus Jeotgalibacillus of the underexplored marine bacteria family Caryophanaceae has not been investigated in terms of α-amylase production. Herein, we report the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/69888aad79a84bf498ec60e655b3e9a0
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Molecules, Vol 28, Iss 13, p 5033 (2023)
In the starch processing industry including the food and pharmaceutical industries, α-amylase is an important enzyme that hydrolyses the α-1,4 glycosidic bonds in starch, producing shorter maltooligosaccharides. In plants, starch molecules are orga
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3ea3ddf2e3854628a7d99ebd8f034065
Publikováno v:
Biotechnology for Biofuels, Vol 12, Iss 1, Pp 1-15 (2019)
Abstract Background Starch is an inexpensive and renewable raw material for numerous industrial applications. However, most starch-based products are not cost-efficient due to high-energy input needed in traditional enzymatic starch conversion proces
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bffffabe43b540e4a0f6cfe95f07befb
Publikováno v:
Molecules; Volume 28; Issue 13; Pages: 5033
In the starch processing industry including the food and pharmaceutical industries, α-amylase is an important enzyme that hydrolyses the α-1,4 glycosidic bonds in starch, producing shorter maltooligosaccharides. In plants, starch molecules are orga
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Archives of Biological Sciences, Vol 66, Iss 2, Pp 483-490 (2014)
Natural amylase producers, wild type strains of Bacillus sp., were isolated from different regions of Serbia. Strains with the highest amylase activity based on the starch-agar plate test were grown on solid-state fermentation (SSF) on triticale.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2f4f5fdfae5242d7925139c7fe0dfd14
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.