Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"Raw soymilk"'
Autor:
Lei Zhang, Xue Wang, Yang Hu, Olugbenga Abiola Fakayode, Haile Ma, Cunshan Zhou, Zhenyuan Hu, Aiming Xia, Qun Li
Publikováno v:
Ultrasonics Sonochemistry, Vol 80, Iss , Pp 105803- (2021)
To improve the soybean protein content (SPC), flavor and quality of soymilk, the effects of dual-frequency ultrasound at different angles (40 + 20 kHz 0°, 40 + 20 kHz 30°, 40 + 20 kHz 45°) on physicochemical properties and soybean protein (SP) str
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bc758b63afe749a58b3aceb9bd8f9789
Autor:
Aiming Xia, Qun Li, Zhang Lei, Zhenyuan Hu, Haile Ma, Yang Hu, Olugbenga Abiola Fakayode, Xue Wang, Cunshan Zhou
Publikováno v:
Ultrasonics Sonochemistry
Ultrasonics Sonochemistry, Vol 80, Iss, Pp 105803-(2021)
Ultrasonics Sonochemistry, Vol 80, Iss, Pp 105803-(2021)
Highlights • Dual-frequency multi-angle ultrasound was used for processing of raw soymilk. • Monitored ultrasonic field intensity of 40 + 20 kHz 0° treatment was the largest. • The 40 + 20 kHz 45° treatment maximally increased soybean protein
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.