Zobrazeno 1 - 10
of 222
pro vyhledávání: '"Raw meal"'
Publikováno v:
Frontiers in Chemistry, Vol 12 (2024)
The component analysis of raw meal is critical to the quality of cement. In recent years, near-infrared (NIR) has been emerged as an innovative and efficient analytical method to determine the oxide content of cement raw meal. This study aims to util
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/602b86e48a3643b9a5d2c003e674b6d3
Autor:
Lianwei Cao, Yongmin Zhou
Publikováno v:
Materials, Vol 17, Iss 12, p 2993 (2024)
In recent years, the variability in the composition of cement raw materials has increasingly impacted the quality of cement products. However, there has been relatively little research on the homogenization effects of equipment in the cement producti
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3334b70581b24adda178027c79700226
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Hebei University of Science and Technology, Vol 40, Iss 2, Pp 182-188 (2019)
To study the calcination process in a precalciner and improve calcination effect, the 4 500 t/d TTF precalciner in a domestic cement company is numerically modeled by Fluent. By selecting the standard k-ε model, discrete phase model and component tr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/470397bff29d4bb2ac60d7ba621ab719
Publikováno v:
Cogent Engineering, Vol 8, Iss 1 (2021)
In cement production, raw meal preparation and energy consumption are extremely important for cost reduction. However, few studies have examined the relationship between operational process parameters and exergy efficiency. For this comparative study
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a1f8e75520cc44f7b3af03bbcb2ed9fc
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.