Zobrazeno 1 - 10
of 17
pro vyhledávání: '"Raw flour"'
Autor:
Barrett, Tressie, Feng, Yaohua
Publikováno v:
British Food Journal, 2020, Vol. 123, Issue 3, pp. 1024-1041.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/BFJ-04-2020-0351
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Melicia Cintia Galdeano, Renata Valeriano Tonon, Neuri dos Santos Menezes, Carlos Wanderlei Piler de Carvalho, Adriana Paula da Silva Minguita, Mariana da Costa Mattos
Publikováno v:
Brazilian Journal of Food Technology, Vol 21, Iss 0 (2018)
Abstract The processing to which a material is subjected can affect its physical or chemical structures, resulting in products with different hygroscopic behaviours. The present work studied the water adsorption properties of sorghum subjected to dif
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/19ba442c46ce42a79d555fe0e88f8583
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Neuri dos Santos Menezes, Renata V. Tonon, Carlos Wanderlei Piler de Carvalho, Melicia Cintia Galdeano, Adriana Paula da Silva Minguita, Mariana da Costa Mattos
Publikováno v:
Brazilian Journal of Food Technology, Vol 21, Iss 0 (2018)
Brazilian Journal of Food Technology, Volume: 21, Article number: e2017118, Published: 07 JUN 2018
Brazilian Journal of Food Technology v.21 2018
Brazilian Journal of Food Technology
Instituto de Tecnologia de Alimentos (ITAL)
instacron:ITAL
Brazilian Journal of Food Technology, Volume: 21, Article number: e2017118, Published: 07 JUN 2018
Brazilian Journal of Food Technology v.21 2018
Brazilian Journal of Food Technology
Instituto de Tecnologia de Alimentos (ITAL)
instacron:ITAL
The processing to which a material is subjected can affect its physical or chemical structures, resulting in products with different hygroscopic behaviours. The present work studied the water adsorption properties of sorghum subjected to different ty
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.