Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Ravichandran Vijaya Abinaya"'
Autor:
Ravichandran Vijaya Abinaya, Vidhu Aeri, Gunjan Arora, Kriti Arora, Rajkumar Chakraborty, Suresh Kumar Chalapareddy, Nitin Chaudhary, Munish Chhabra, Ravindresh Chhabra, Debika Datta, Pawan Dhar, Nitu Dogra, Rajan Guha, Debleena Guin, Yasha Hasija, Deepshikha Pande Katare, Ritushree Kukreti, Yatender Kumar, Priyanka Majumder, Ruchi Jakhmola Mani, Siddharth Manvati, Savita Mishra, Bhavana Muralidharan, Richa Nayak, Ajit Kumar Rai, S. Ramachandran, Srividhya Ravichandran, Apu Kumar Saha, Samvedna Saini, Andaleeb Sajid, Neeraj Kumar Satija, Mritunjay Saxena, Vidhu Sharma, Pooja Singh, Sarita Thakran, Sindhuri Upadrasta, Gaurav Verma, Neeraj Verma, Pragasam Viswanathan, Vikas Yadav
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::011b53235b9bcbb7b92b770599b7e2d2
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-821972-0.00023-x
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-821972-0.00023-x
Within the last decade, biotechnology had a spontaneous growth spurt in developing numerous ground-breaking techniques for diagnosis, prevention, and curing various life-threatening diseases. Innovative methodologies, such as recombinant DNA technolo
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::8875c0332bb0819cc88431a39bdd3977
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-821972-0.00019-8
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-821972-0.00019-8
Autor:
Youn-Soo Cha, Pichiah Balasubramanian Tirupathi Pichiah, Ravichandran Vijaya Abinaya, Hyun-Ju Kang, Hee-Sook Sohn
Publikováno v:
Food Science and Biotechnology. 25:855-860
Onion peel (OP) extract is known as a rich source of flavonoids, mainly quercetin. We hypothesized that OP has hypocholesterolemic effects. To investigate the effect of OP, C57BL/6J mice were divided into 4 dietary groups (n=10); normal diet (ND); hi
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Food Biochemistry. 41:e12411
This work aims to evaluate the potential effect of Stachys sieboldii MIQ (SS) against oxidative stress induced by hydrogen peroxide (H2O2) in SK-N-SH cells and memory enhancement in ICR mice using the passive avoidance test. The effect of SS in cell
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.