Zobrazeno 1 - 10
of 212
pro vyhledávání: '"Rauhut D."'
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 12, p 02021 (2019)
Two commercial yeast strains with reduced alcohol production in comparison with a commercial yeast strain with common alcohol yield were assed for their suitability in sparkling wine production according to the traditional bottle fermentation. The di
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/be1468f9f0c34fb8aac2c2c4c4f0ba57
Autor:
Vicente, J., Kiene, F., Fracassetti, D., De Noni, I., Shemehen, R., Tarasov, A., Dobrydnev, A.V., Marquina, D., Santos, A., Rauhut, D., Belda, I., Ruiz, J.
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 2 December 2024 425
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.