Zobrazeno 1 - 10
of 27
pro vyhledávání: '"Rast, Markus"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Rast, Markus, Ruh, Jonas B.
Publikováno v:
In Journal of Structural Geology August 2021 149
Autor:
Lehnert, Oliver, Almqvist, Bjarne, Anderson, Mark, Andersson, Jenny, Cuthbert, Simon, Calner, Mikael, Carter, Isabel, Callegari, Riccardo, Juhlin, Christopher, Lorenz, Henning, Madonna, Claudio, Meinhold, Guido, Menegon, Luca, Klonowska, Iwona, Pascal, Christophe, Rast, Markus, Roberts, Nick M. W., Ruh, Jonas B., Ziemniak, Grzegorz
Publikováno v:
Estonian Journal of Earth Sciences; 2024, Vol. 73 Issue 2, p134-140, 5p
Autor:
Michail, Sofia, Selvadurai, Paul Antony, Leach Cebry, Sara Beth, Salazar Vásquez, Antonio Felipe, Rast, Markus, Bianchi, Patrick, Madonna, Claudio, Wiemer, Stefan
Publikováno v:
AGU Fall Meeting Abstracts
The onset and evolution of frictional sliding can provide insight into processes prior to earthquake nucleation such as frictional heterogeneity imposed by variations of the asperity population. Foreshocks in nature are localized frictional instabili
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______150::beee85dbe07be80085ea344b000e6839
https://hdl.handle.net/20.500.11850/591003
https://hdl.handle.net/20.500.11850/591003
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hawe, Andrea, Schaubhut, Frank, Geidobler, Raimund, Wiggenhorn, Michael, Friess, Wolfgang, Rast, Markus, de Muynck, Christian, Winter, Gerhard
Publikováno v:
In European Journal of Pharmaceutics and Biopharmaceutics November 2013 85(3) Part B:1084-1087
Autor:
Schönbächler, Barbara, Glöss, Alexia N., Wellinger, Marco, Klopprogge, Babette, Rast, Markus, Deuber, Louis, Yeretzian, Chahan
We analysed different freshness indices with HS GC-MS (ratios of distinct aroma molecules) for coffee packed in different materials. Whole beans packed in non-airtight packagings had a shelf life of smaller than two months, whereas for airtight packe
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3760::b585d16bcb398b22e1c6186900c92c22
https://hdl.handle.net/11475/5506
https://hdl.handle.net/11475/5506