Zobrazeno 1 - 10
of 33
pro vyhledávání: '"Rasouli Pirouzian, Haniyeh"'
Autor:
Toker, Omer Said, Konar, Nevzat, Palabiyik, Ibrahim, Rasouli Pirouzian, Haniyeh, Oba, Sirin, Polat, Derya Genc, Poyrazoglu, Ender Sinan, Sagdic, Osman
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 July 2018 254:224-231
Autor:
Roufegarinejad, Leila, Habibzadeh Khiabani, Arezou, Konar, Nevzat, Toofighi, Sepideh, Rasouli Pirouzian, Haniyeh
Publikováno v:
Journal of Food Science & Technology; Feb2024, Vol. 61 Issue 2, p331-339, 9p
Autor:
Rasouli Pirouzian, Haniyeh1 (AUTHOR) rasoulipirouzian@tbzmed.ac.ir, Alakas, Elif2 (AUTHOR), Cayir, Merve3 (AUTHOR), Yakisik, Elif3 (AUTHOR), Toker, Omer Said3 (AUTHOR), Kaya, Şevin4 (AUTHOR), Tanyeri, Ozan5 (AUTHOR)
Publikováno v:
International Journal of Dairy Technology. Feb2021, Vol. 74 Issue 1, p246-257. 12p.
Autor:
Homayouni Rad, Aziz, Konar, Nevzat, Rasouli Pirouzian, Haniyeh, Mirtajeddini, Seyed Bagher, Toker, Omer Said, Rasouli Pirouzian, Raheleh
Publikováno v:
International Journal of Food Science & Technology; Jan2023, Vol. 58 Issue 1, p1-8, 8p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Tabrizi, Aydin, Dargahi, Rogaye, Tehrani Ghadim, Sepideh, Javadi, Mina, Rasouli Pirouzian, Haniyeh, Azizi, Aslan, Homayouni Rad, Aziz
Publikováno v:
In Studies in Natural Products Chemistry 2020 66:305-330
Autor:
Rasouli Pirouzian, Haniyeh
Publikováno v:
Journal of Food Science & Technology; Jun2022, Vol. 59 Issue 6, p2492-2500, 9p
Autor:
OBA, Şirin, TOKER, Ömer Said, RASOULİ PİROUZİAN, Haniyeh, PALABIYIK, İbrahim, KONAR, Nevzat, ARTIK, Nevzat, SAĞDIÇ, Osman
Publikováno v:
Volume: 46, Issue: 1 82-96
Gıda
Gıda
Bu çalışmada, isomalt içeren sütlü çikolatalarda 2,3,5,6 tetra metal pirazin tayini için HS-SPME ekstraksiyonunun optimizasyonunda merkezi kompozit tasarım uygulanmıştır. SPME verimliliği etkileyen dengeleme süresi, ekstraksiyon süresi
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=tubitakulakb::dc24d1e1fe7ab9389ce9df3e4d022d15
https://dergipark.org.tr/tr/pub/gida/issue/58172/706248
https://dergipark.org.tr/tr/pub/gida/issue/58172/706248
Autor:
RASOULI-PIROUZIAN, HANIYEH1, PEIGHAMBARDOUST, SEYED HADI1 peighambardoust@tabrizu.ac.ir, AZADMARD-DAMIRCHI, SODEIF1
Publikováno v:
Czech Journal of Food Sciences. 2017, Vol. 35 Issue 5, p440-448. 9p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.